På fredag åbner Sæbys nye yoga sted

På fredag åbner Sæbys nye yoga sted

5. maj 2021 - kl. 13:24 - af

Startskuddet går fredag kl. 11:30, hvor borgmester Birgit S. Hansen har lovet at klippe “den røde snor” og dermed åbne studiet. “Det er jeg meget glad for og beæret over”, fortæller Birgitte, som de seneste 7 år har drevet yoga studio og kursusvirksomhed i Kattegat Siloen.

“Corona-pandemien og de lockdowns det gav vores branche gav anledning til at stoppe op og overveje, at gå en anden vej”, fortæller Birgitte og fortsætter: “Så da jeg fik muligheden for at leje lokalerne i 4A, slog jeg til. Jeg kunne nemlig godt se potentialet og fornemme den rustikke charme, selv om de havde stået tomme i årevis. Efter en kærlig omgang og godt med knofedt, er stedet nu klar til at blive fyldt med aktiviteter og god karma – både fra mig gennem mine tilbud, men også gerne med andre aktører.”

KARMA STUDIO kan lejes
Birgitte vil nemlig gerne udleje lokalerne som er egnede til fysisk aktivitet, workshops, foredrag og 1:1 behandling i et separat lokale. Derfor har hun valgt ikke at bruge hendes firmanavn Voksen Yoga, men i stedet at give lokalerne sit eget navn: “KARMA STUDIO – Hjerterum for krop, sind & sjæl”.

6 ugers yoga forløb inden sommer
Allerede på mandag lægger Birgitte ud med 6 ugentlige hold i 6 uger inden sommerferien, og der er godt gang i tilmeldingerne. Senere følger diverse workshops og retreats. 

4 gratis workshops i weekenden
Hvis man skulle have lyst til at opleve stedet og Birgittes undervisning helt uforpligtende, så er der mulighed for det i løbet af weekenden. Her afvikler Birgitte 4 workshops á 2 timer, hvor alle kan være med.

Tilmelding sker på voksenyoga.dk og corona-pas er nødvendigt.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På fredag åbner Sæbys nye yoga sted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER