Alternativ Stafet for Livet i år

Foto: Michael Madsen

Alternativ Stafet for Livet i år

5. maj 2021 - kl. 16:34 - af

Covid-19 har spændt ben for adskillige arrangementer det forløbne år, heriblandt Stafet for Livet Frederikshavn i 2020. Men styregruppen bag Stafet for Livet Frederikshavn er ikke sådan at stoppe. Ildsjælene bag stafetten tænker ud af boksen og er nu klar med planerne for Stafet for Livet 2021.

– Heldigvis ser vi en gradvis åbning af samfundet, men vi kan ikke vide, hvordan forholdene vil være ultimo august. Derfor har vi besluttet, at vi i år vil sprede stafetten ud i tid og sted og afholde stafetten ud fra devisen ”vi er sammen – hver for sig”, siger Alice Christiansen, formand for Stafet for Livet Frederikshavn.

Sammen – hver for sig
Tidligere år har Stafet for Livet været et 24-timers arrangement, i Frederikshavn med Knivholt Hovedgård som base – men i år kan de deltagende hold selv bestemme, hvor og hvornår, de vil afvikle stafetten.

– Deltagerne kan gå, løbe, cykle eller hvad de nu finder på. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. Deltagerne bestemmer selv, hvor mange, de vil være på et hold. Det kan være en familie på tre, der afholder stafetten hjemme i haven, en virksomheds personaleforening, der arrangerer en event eller en løbeklub, der løber for den gode sag, I fællesskab med holdkaptajnerne vil vi hjælpe med at inspirere til holdaktiviteter i perioden op til stafettens afslutning og har allerede sjove ideer, siger Alice Christiansen.

Fælles afslutning 27. august
Styregruppen sørger for at binde det hele sammen, og fredag den 27. august fra klokken 16 til 20 afsluttes stafetten med taler og underholdning, der vil blive streamet ud til de deltagende hold – og alle andre, der har lyst til at følge med.

Fredag den 27. august vil stafetten vil være til stede i midtbyen i Frederikshavn, Sæby og Skagen, og i alle tre byer afsluttes med den traditionsrige lysceremoni.

I Frederikshavn bliver den nye scene på Kallstorvet i gågaden centrum for aktiviteterne på afslutningsdagen, og lysceremonien foregår ved Frederikshavn Kirke.

I Skagen foregår aktiviteterne ved Vandkunsten på Sct. Laurentii Vej.

Fighterne i de gule t-shirts er stafettens æresgæster, og der vil blive arrangeret nogle hyggelige timer specielt for fighterne alt efter, hvad restriktionerne tillader sidst i august.

I hele august vil Stafet for Livet have forskellige aktiviteter som auktion, tombola med mere fra en central adresse på strøget i Frederikshavn. Mere herom senere.

De seneste 11 år har Stafet for Livet Frederikshavn indsamlet næsten fire millioner kroner på stafetten. Pengene går til kræftforskning, og 10 procent af det indsamlede beløb går hvert år til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig til stafetten på hjemmesiden https://www.stafetforlivet.dk/stafet/frederikshavn

Gør en forskel i kampen mod kræft – fordi vi vil et liv uden kræft.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alternativ Stafet for Livet i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER