EDC Lars Jensen: Skønt, moderniseret fritidshus med flot havudsigt

EDC Lars Jensen: Skønt, moderniseret fritidshus med flot havudsigt

2. maj 2021 - kl. 6:04 - af

Selvom dette hyggelige og flot opdaterede fritidshus i sig selv bør formå at vække jeres nysgerrighed, så er det nok især beliggenheden, der vil vinde jer over. Den attraktive adresse på Strandgården giver jer nemlig både udsigt til vandet og til det store, rekreative græsareal, som huset er genbo til.

Derfor er det en adresse, der er garant for fred og ro – og ikke mindst afslappende stunder på de skønne terrasser, hvor I kan følge færgerne og langsomme bådtrafik på Kattegat. Med 200 meter til den fine badestrand bliver det nemt at integrere havdyp i feriens tilbagelænede rutiner. I kan dertil nemt følge strandpromenaden de to kilometer til Sæby, når I trænger til lidt ekstra godt at spise.

Fritidshuset og det tilhørende anneks ligger lidt tilbagetrukket på grunden, og huset er perfekt placeret i forhold til at give jer den bedst mulige udsigt ude som inde. I finder flere gode træterrasser og hyggekroge rundt om huset, og med to overdækninger kommer ustadigt vejr ikke på tværs af udelivet. Et nyopført redskabsrum giver dertil god plads til de få nødvendige haveredskaber.

Det isolerede anneks er nyrenoveret og fremstår med samme fine, klassiske udtryk som selve fritidshuset. Med to rum får I her ekstra plads til opredninger, som perfekt supplerer de to værelser, som selve fritidsboligen er udstyret med. Her er det største værelse indrettet med god skabsplads og egen udgang til terrassen.

Størstedelen af de 59 m2 er optaget af det indbydende opholdsområde, hvor husets pæne køkken indgår som en integreret enhed. Afdelingen har et imponerende lysindfald fra de mange vinduespartier, og udsigten er heller ikke til at komme udenom. Og i hjørnet er den effektive brændeovn en kærkommen ven i vintermånederne

De pæne opdateringer gør sig også gældende på badeværelset, som er indrettet med separat bruseniche. Vaskefaciliteter er der fundet plads til i et integreret bryggers under tag – et praktisk rum, som også giver lidt ekstra plads til opbevaring af de ting, I ikke har brug for hele tiden at have ved hånden.

Kontakt os – et fristed som dette fortjener en fremvisning.

Adresse: Strandgården 40, 9300 Sæby

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/strandg%C3%A5rden-40/?sagsnr=93005659

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005659

Type: Fritidshus

Boligareal: 65 m2

Grundareal: 823 m2

Rum: 3

Værelser: 2

Antal plan: 1

Byggeår: 1957

Pris: 1.998.000 kr.

Ejerudgifter: 1.765 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Skønt, moderniseret fritidshus med flot havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER