Nybolig Sæby: Flot ejendom med stor ridehal og 2,7 ha jord

Nybolig Sæby: Flot ejendom med stor ridehal og 2,7 ha jord

1. maj 2021 - kl. 6:20 - af

I naturskønne og landlige omgivelser på Brønderslevej 200A nær Gærum finder du denne skønne landejendom. Her er der flotte og skønne omgivelser rundt om ejendommen og en fin have. Stor udhusbygning med masser af plads – her er der bl.a. fint værksted og masser af opbevaringsplads. Stor og flot ridehal med hyggelig rytterstue. Staldbygning med 5 hestebokse og 2 mindre bokse. Samtidig er der et fint sadelrum og garderobe. Endvidere er der foderrum og to større bokse. Her kan du udleve drømmen om mindre rideklub eller muligheden for at have heste opstaldet eller udlejning af ridehal, mulighederne er mange. Udhusbygningerne er på ialt 1044 kvm og jorden er på 2,7 ha som ligger rundt om ejendommen, så der er god plads både ude og inde. Her kan du bo i naturskønne omgivelser med luft omkring dig og alligevel nær byen.

Gærum by byder på mange arrangementer for både unge og ældre, der er spejder, dagpleje, skole, privat dagpleje på landet, dyrlæge og et yderst godt foreningsliv. Samtidigt er der indkøbsmulighed ved Brugsen. Der er gode busforbindelser til både Frederikshavn, Sæby, Hjørring og Brønderslev, hvor du blot har ca. 10 – 15 minutter i bil til Sæby, Frederikshavn og 30 min i bil til Hjørring, Brønderslev og du kan være i Ålborg på ca. 40 min.

Velkommen indenfor i en entré og videre til en gang, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler her er også godt med skabsplads. Fordelingsgang med indbygget skabe og adgang til to værelser, et stort værelse samt soveværelse med walk-in closet. Der er skabe på alle værelserne. Stort og flot badeværelse med spa og bruseniche, masser af skabe og klinkegulv med gulvvarme. Flot, funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer og med masser af skabsplads, her er også fin spiseplads i køkkenet. Gennem en buet åbning fra køkkenet kommer man ind i spisestuen som er i åben forbindelse med stuen. Både i stuen og spisestuen er der massivt trægulv.

Denne ejendom er perfekt til familien med flere fritidsinteresser som kræver god plads. Med både ridehal, stald og stort udhusbygning/værksted er det kun fantasien som sætter grænser. Du er i naturskønne omgivelser hvor du kan gå i ro og fred, samtidig er du i kort afstand til bus og indkøb mv.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9900/broenderslevvej/105085/933091

Sag nr.: 933091

Adresse: Brønderslevvej 200A, 9900 Frederikshavn

Kontant pris: Kr. 1.898.000, –

Udbetaling: Kr. 95.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.343, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 7.855, -/6.830, –

Bolig areal: 192 m2

Grund: 2,7067 ha.

Opført: 1900/1998

Energimærke: F

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot ejendom med stor ridehal og 2,7 ha jord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER