Sæby Budservice har 20 års jubilæum

Sæby Budservice har 20 års jubilæum

30. april 2021 - kl. 4:54 - af

Den 1. maj kan Sæby Budservice fejre 20 års jubilæum inden for transportbranchen. Firmaets indehaver er Kurt Larsen, der kører for virksomheder.

Kurt Larsen fik i sin tid orlov i 3 år fra slagteriet, fordi han havde stor lyst til at køre. Det startede med avistransport i en personbil og har siden udviklet sig, så firmaet i dag ejer 18 varebiler og har 18 ansatte.

Der køres over hele Danmark, ligesom der også er en del transport til udlandet, specielt Sverige, Norge, Holland, Belgien og Sydtyskland. Kurt Larsen har aftaler med FedEx (tidligere TNT), hvor der fast kører 13 af hans varevogne, og med DSV, som har 3 varevogne tilknyttet. De resterende benyttes til forefaldende arbejdsopgaver.

Sæby Budservice har varelager på Trafikcenter Sæby Syd.

”Min bedre halvdel tager sig af kontorarbejdet og regnskaberne, og når der er ekstra mange kørselsopgaver, er hun også parat til at sætte sig bag rattet,” udtaler Kurt Larsen, der er 56 år, og som han siger: ”Jeg har mange gode køre-år endnu.”

Han ville gerne have markeret jubilæet nu, men på grund af de mange forsamlingsrestriktioner som følge af Covid-19, venter han med det, og han håber, det så til gengæld bliver muligt at fejre jubilæet i løbet af sommeren.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Budservice har 20 års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER