Mellem Himmel og Hav åbner den 29. maj

Billede af Mellem Himmel og Hav

Mellem Himmel og Hav åbner den 29. maj

30. april 2021 - kl. 6:35 - af

Tina Maria Knudsen har i Vestergade 9 i Sæby startet foreningen Mellem Himmel og Hav som åbner den 29. maj med reception mellem 12:00-15:00.

Foreningen tilbyder behandlinger indenfor bl.a. psykoterapi, coaching, massage, zoneterapi, håndlæsning, healing, akupunktur, og facelift. Det vil være et sted, hvor man kan møde ligesindende samt et sted for mennesker, som ønsker selvudvikling indenfor det psykologiske eller det spirituelle. Det er et sted for sårbare og mennesker med angst og depression, men samtidig for personer med ressourcer, som kan løfte andre.

Desuden vil der være foredrag, workshops og andre spændende tiltag efter behov. Der er bøger til fri afbenyttelse, som du kan sidde at læse i fx. stillerummet med en kop kaffe, the eller kakao.

Der vil være bemandling i caféen fra 10.17 på hverdage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mellem Himmel og Hav åbner den 29. maj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER