Afløser i Sæby Hjemmepleje smittet med corona

Afløser i Sæby Hjemmepleje smittet med corona

26. april 2021 - kl. 15:10 - af

Frederikshavn Kommune oplyser, i dag mandag, følgende udvikling i smitten med covid-19.

En afløser i Sæby Hjemmepleje, er konstateret smittet med covid-19.
Der er ingen nære kontakter.

En smittet elev i 10. klasse. Der er 2 medarbejdere og 21 elever defineret som nære kontakter og hjemsendt til test og isolation.
Der er informeret til elever, forældre og medarbejdere.

En smittet elev i 6. klasse og på Nordstjernen Skoleafdeling. Der er ingen nære kontakter på skolen, idet eleven ikke har været fysisk i skole. Der er informeret til forældre og medarbejdere via AULA.
Der er desuden en smittet elev i 8. klasse på Nordstjernen Skoleafdeling. Der er ingen elever eller medarbejdere defineret som nære kontakter, idet eleven ikke har været i skole. Klassens forældre, skolens personale, skolebestyrelse og MED udvalg er orienteret.

En smittet medarbejder i Børnehuset Bangsbo i Frederikshavn. Der er 1 medarbejder og 29 børn defineret som nære kontakter og hjemsendt til test og isolation. De berørte forældre er kontaktet og informeret telefonisk, øvrige via AULA. Bestyrelse og MED udvalg er ligeledes orienteret.

Et smittet barn i Børnehuset Troldehøj i Ravnshøj. Der er 3 medarbejdere og 19 børn defineret som nære kontakter og hjemsendt til test og isolation. De berørte forældre er kontaktet og orienteret, øvrige forældre og medarbejdere er informeret via AULA. Bestyrelse og MED udvalg er ligeledes orienteret.

 

En kommentar til “Afløser i Sæby Hjemmepleje smittet med corona” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Afløser i Sæby Hjemmepleje smittet med corona”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afløser i Sæby Hjemmepleje smittet med corona' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER