God plads og energivenlige opdateringer i Søholts gamle skole

God plads og energivenlige opdateringer i Søholts gamle skole

25. april 2021 - kl. 5:53 - af

EDC Lars Jensen: Tit dækker ordet “muligheder” over alt det, der skal ordnes, inden en bolig fremstår indflytningsklar. Det er absolut ikke tilfældet her på Søholtvej 42. Byens gamle skole er nemlig over de sidste 20 år gennemgribende opdateret og renoveret med respekt både for den historiske ejendom fra 1919 og med fokus på energiforbedrende tiltag, der også holder forbrugsomkostningerne i skak. Mulighederne opstår til gengæld takket være det betragtelige antal kvadratmeter, som boligen byder på.

Ejendommen præsenterer sig med en symmetri og æstetik, der vil imponere de fleste. De store palævinduer er et særkende, der også vidner om den imponerende loftshøjde, I finder indenfor. Energioptimeringen indbefatter både solcelleanlæg og solvarme foruden et nyt pillefyr fra 2015. Desuden er facader, vinduer og taget renoveret, så ejendommen kan præsentere et rigtig pænt energimærke C – ikke mindst i betragtning af husets størrelse og alder.

Bygningsarealet på 540 m2 rummer for nuværende 352 m2 bolig, og de sidste 188 m2 kan nemt opgraderes og indrettes med én eller flere separate lejligheder, hvis I har brug for det. Det er dermed en ejendom med plads til, at flere familier eller generationer kan bo under samme tag, og helt i den kollektive ånd kan der også indrettes gode fællesfaciliteter. Drømmer I om at indrette en B&B eller udnytte den gode plads til andre former for erhverv, er mulighederne selvfølgelig også til stede.

Centralt i stueplan finder I tre stuer en suite med originale stuklofter og fransk dør. Den ene stue er naturligt integreret med det lyse, moderne køkken, og i denne del af ejendommen finder I også ét af de to badeværelser. Det store bryggers er også praktisk udstyret med ekstra køkkenfaciliteter, og rummet ligger sammen med boligens absolutte unikum: en stor, skøn gildesal med fyrretræsgulv, som er oplagt til fællesspisning, aktiviteter og fest. Den er endda nem at varme op med både varmepumpe og en brændeovn for hyggens skyld. En elegant trappe i entréen leder jer til første sal, hvor I har en håndfuld store værelser foruden en ekstra stue og badeværelse med gulvvarme og tilhørende walk-in-closet.

Grunden er på 4.200 m2, og ud over en parklignende have får I en rummelig garage med værksted, som supplerer de i forvejen mange disponible kvadratmeter. En ekstra bonus er det store drivhus, der kan indrettes som havestue.

For det praktiske vil I orientere jer mod Østervrå 3,5 kilometer væk, og der går endda skolebus til Torslev Skole for de mindste. Men kontakt os for mere info – sådan en ejendom fortjener en fremvisning.

Adresse: Søholtvej 42, 9750 Østervrå

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/%C3%B8stervr%C3%A5/9750/s%C3%B8holtvej-42/?sagsnr=93005632

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005632

Type: Villa

Boligareal: 352 m2

Grundareal: 4.200 m2

Rum: 9

Værelser: 5

Antal plan: 2

Byggeår: 1919

Energimærke: C

Pris: 1.998.000 kr.

Ejerudgifter: 1.253 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'God plads og energivenlige opdateringer i Søholts gamle skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER