Få en hurtigtest i Sæby alle ugens dage

Få en hurtigtest i Sæby alle ugens dage

23. april 2021 - kl. 14:39 - af

16 byer i det nordjyske får udvidet åbningstiderne for hurtigtest betragteligt, når Falck åbner dørene til test på mange flere ugedage.      

Fra 2 til 7 dage mange steder
Nordjyderne får nu endnu bedre mulighed for at lade sig teste med hurtigtest. I udgangspunktet får de fleste teststeder i hele Region Nordjylland åbent hele ugen, dette gælder bl.a. for Sæby.

– Vi øger kapaciteten til hurtigtest, så det bliver lettere for borgerne at blive testet. Det betyder, at vi på trods af genåbningsplanerne og øget efterspørgsel stadig gør det let og tilgængeligt for borgerne at få en test. Det er godt, at vi nu kan øge kapaciteten så betragteligt, at vi kan tilbyde flere åbningsdage. Det kommer især de mindre byer til gavn, da der tidligere kun har været testet 2 eller 3 dage om ugen nogle af stederne, siger Jacob Bertramsen, kontorchef i Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland.

Konkret bliver der flere åbningsdage i Hjørring, Aars, Hadsund, Arden, Mariager, Vrå, Sindal, Nibe, Sæby, Løgstør, Farsø, Skørping, Aalestrup, Pandrup, Nørager og Terndrup.

Derudover åbner der fra lørdag d. 24 april et testcenter på Farøvej 1E i Hjørring, der har åbent alle dage fra 8.00 til 20.00. Samtidig flyttes der lokaler i Arden, Mariager og Frøstrup – nye tider og adresser kan findes på www.rn.dk/coronatest.

Det er ikke alle steder, hvor det har været muligt at få egnede lokaler i alle ugens 7 dage, hvorfor der stadig findes enkelte steder med færre åbningsdage.

Med opgraderingen er der nu 46 steder med hurtigtest, som Falck står for i Region Nordjylland. Her testes i næsen med en kort podepind. Hurtigtest bør ikke bruges, hvis man har symptomer på COVID-19 eller er nær kontakt til en smittet. Her bør i stedet bruges en PCR-test.

Der skal bestilles tid til test på coronaprover.dk, hvis man ønsker tid til en PCR-test, som foretages med en halspodning. Der findes 21 testcentre i regionen, hvor det er muligt at få foretaget PCR-test.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få en hurtigtest i Sæby alle ugens dage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER