Giv den gas til Virtuelt Helteløb i Sæby

Løb afsted som en ægte superhelt til Det Virtuelle Helteløb i Sæby. Billeder fra Børneulykkesfonden.

Giv den gas til Virtuelt Helteløb i Sæby

22. april 2021 - kl. 9:52 - af

Snør dine løbesko og løb afsted som en ægte superhelt, når Legeheltene afholder Det Virtuelle Helteløb i St. Bededagsferien fra 30. april til 2. maj. I de dage fyldes Danmarks gader og stræder med løbeglade superhelte, som løber sammen men hver for sig.

Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store superhelte løber afsted til Det Virtuelle Helteløb i Sæby fra 30. april til 2. maj. Det Virtuelle Helteløb er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for indlagte børn i Danmark.

Der kommer sus i heltekapperne, hvad enten man vælger at spurte, gå, hinke eller hoppe sig gennem ruten. Til Det Virtuelle Helteløb løber familier sammen, men hver for sig. Der vil derfor ikke være nogen fælles start, og som deltager vælger man selv hvor og hvornår løbeturen skal foregå. Måske det bliver en tur på vejen, på stranden eller i skoven – det er helt op til de enkelte familier. Til Det Virtuelle Helteløb bliver alle deltagere forvandlet til superhelte med heltemasker og heltekapper i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der selvfølgelig virtuel opvarmning med Legeheltene, så alle er varme og helt klar, når ruten skal tilbagelægges.

”Det Virtuelle Helteløb skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor de får lov til at boltre sig og give den gas som superhelte i en tid, hvor mange aktiviteter stadig er aflyst grundet coronasituationen. Det Virtuelle Helteløb er et alternativ til de Helteløb, Børneulykkesfonden normalt afholder hen over foråret og sommeren, men som desværre også er sat på pause for tiden. Med Det Virtuelle Helteløb har vi dog stadig muligheden for at skabe et fællesskab, hvor folk løber sammen men hver for sig, og det er vi utrolig glade for”, udtaler Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Løb til fordel for indlagte børn
Det Virtuelle Helteløb arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Løbet støttes af APOVIT®, Bodenhoff og REMA 1000.

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv. Samtidig skal løbet sætte fokus på Legeheltenes arbejde rundt om på de danske hospitaler.

  • Det Virtuelle Helteløb foregår i St. Bededagsferien fra 30. april til 2. maj med seje løbere i hele Danmark.
  • Løbet afholdes virtuelt, hvilket vil sige, at deltagerne helt selv bestemmer, hvor og hvornår man vil løbe. Der vil ikke være en fælles start.
  • Alle deltagere får før løbet tilsendt et startnummer, heltekappe- og maske i valgfri farve, diplom samt opvarmningsvideo med Legeheltene.
  • Prisen pr. deltager er 100 kr., som går til Børneulykkesfondens Legehelte.
  • Læs mere og køb billet på: https://helteloebet.dk/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Giv den gas til Virtuelt Helteløb i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER