Karsten Thomsen (A): Vi ønsker at gøre vores bedste

Karsten Thomsen (A): Vi ønsker at gøre vores bedste

21. april 2021 - kl. 8:14 - af

Mange tak for jeres åbne brev angående støj, der skal ikke være tvivl om, at vi ønsker, at gøre vores bedste for, at fremme alle borgers ønsker og handle derud fra. Det er også det vi gør omkring Sæby Bakker, vi vil følge udviklingen tæt.

Der spørges til støjmåling i jeres område, det er vores trafiksikkerhedsudvalg der reagerer på de henvendelser der kommer fra borger, der ønsker en vurdering af støjen eller en trafikmåling. Det vil de også gøre, hvis der kommer en henvendelse fra jer.

Jeg vil også i den forbindelse gøre opmærksom på, at Langtvedvej skulle kunne klar 3000 biler pr årsdøgn – når Sæby Bakker er fuld udbygget, vil der være ca. 1850 biler pr årsdøgn.

VH
Karsten

4 kommentarer til “Karsten Thomsen (A): Vi ønsker at gøre vores bedste” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Karsten Thomsen (A): Vi ønsker at gøre vores bedste”

 • Hans Rødsgaard-Mathiesen

  Kære Karsten
  Tak for dit svar. Det besvarer desværre ikke de stillede spørgsmål, og kan derfor ikke kan bruges til noget som helst!
  Det er forstemmende endnu en gang at konstatere, at Socialdemokratiet ikke har nogen plan for udviklingen i Sæby Bakker, og heller ikke vil lave nogen!
  Du fastslår igen, at I vil følge udviklingen tæt – altså lade udviklingen styre, og så se hvad resultatet bliver. Magen til ”laden stå til” – holdning skal man lede længe efter andre steder.
  Støjberegninger er jo en del af lokalplanen for Sæby Bakker. I har ladet COWI beregne støjen for de kommende byggerier, men hvad med resten af de områder, der også er indeholdt i lokalplanen? Socialdemokratiet løber virkelig fra sit ansvar – igen – ved at skrive, at det må borgerne selv finde ud af ved at henvende sig til Trafiksikkerhedsudvalget. Det er og bliver en myndighedsopgave at få alle aspekter på plads. Det skal ikke pålægges de borgere, som tilfældigvis rammes af en mangelfuld planlægning.
  Så det er en ommer, Karsten!
  Påtag jer nu jeres ansvar!
  Langtvedvej skulle kunne klare 3.000 biler pr. årsdøgn, skriver du. Jeg er sikker på, at den vil kunne klare mindst det dobbelte. Det er jo blot et spørgsmål om, hvad man vil politisk – og om hvor meget man ønsker at ødelægge området for dets beboere. Det er helt op til Socialdemokratiet!

 • Jakob Hyttel Hyttel

  Det er helt fint at man tænker på trafikudviklingen i Sæby Bakker. Men men!!!
  Sydbyen er aldrig gjort færdig, selv om planen stammer fra 1970. Brolæggervej er et sandt trafikhelvede, med gyldevogne, slamvogne, landbrugsmaskiner og tung trafik uden hensynstagen til at det er en skolevej.

 • Som resultat af debatten i Økonomiudvalget er følgende konklusion ført til protokols:
  Socialdemokratiet tiltræder indstillingen. Venstre begærer sagen i byrådet.

 • Det er uacceptabelt, at socialdemokraterne vil efterlade mere end 300 husstande i usikkerhed om, hvorledes adgangsvejen til Sæby Bakker i bil bliver.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karsten Thomsen (A): Vi ønsker at gøre vores bedste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER