Agersted Friskole lukket pga. Coronasmitte

Agersted Friskole lukket pga. Coronasmitte

21. april 2021 - kl. 11:54 - af

13 personer, elever og lærer, på Agersted Friskole er smittet med coronavirus, så derfor er skolen nu lukket ned, og smitteopsporingen er gået i gang.

Meiner Østergård, der er skolens leder, fortæller, at 8 elever fra 6. og 8. klasse er smittet, samt 5 lærere og en anden ansat.

Han fortæller videre, at han valgte at lukke hele skolen ned mandag, efter at der var konstateret smitte blandt 2 lærere og 1 gæstelærer, der havde undervist på skolen indenfor den sidste uge. Skolen har 150 elever, 13 lærere samt andre ansatte.

Da der er søskende på kryds og tværs af klasserne, så fortæller han, at det er det rigtige at lukke hele skolen ned. Agersted Friskole afventer nu de næste test, som skal foregå torsdag og fredag, og derefter bliver der taget stilling til, hvornår friskolen kan genåbne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Agersted Friskole lukket pga. Coronasmitte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER