Økonomiudvalget står foran en dagsorden på 844 sider

Økonomiudvalget står foran en dagsorden på 844 sider

20. april 2021 - kl. 8:03 - af

844 sider er, hvad politikerne i Økonomiudvalget præsenteres for i den dagsorden, der ligger foran dem på næste møde den 21. april. Der er stadig digital afvikling af mødet over Teams.

Selve dagsordenen omfatter 19 punkter. Det første gælder en beslutning af et punkt om ny udstykning af mere end 300 boliger ved Sæby Bakker i det nordlige Sæby. Her har der de seneste uger lokalt været intens debat om ikke mindst vejforholdene til og fra området.
Desuden skal Økonomiudvalget forholde sig til endelig vedtagelse af lokalplan og kommuneplantillæg for et boligområde ved Brønderslevvej i Frederikshavn.

Blandt andre punkter er igangsætning af fordebat vedr. klimatilpasningsplan og start af prioriteringsproces 2021 og almene nybyggeriprojekter for budget 2023.
Udvalget, hvis formand er borgmester Birgit S. Hansen (A), skal også forholde sig til kommunens regnskab for 2020, bevillingsændringer til budget 2021, en ny indkøbs- og udbudspolitik for Frederikshavn Kommune, leasingfinansiering af nyt røntgenapparat til den kommunale tandpleje og ansøgninger til Frederikshavn Kommunes genstartspakke.

Politikerne skal desuden til at se nærmere på en job- og personprofil for et stillingsopslag til en ny kommunaldirektør, idet den nuværende kommunaldirektør Mikael Jentsch stopper ved udgangen af august i år.

Andre åbne punkter er markedsføring af erhvervs- og boliggrunde, en status på Skolemarken i Skagen og det videre arbejde med udvikling af området.

På den lukkede del af mødet er punkter om salg af ejendommen Hjørringvej 216 i Thorshøj, et nyt boligområde ved Solsbæk Strand i det sydlige Sæby, udbud af erhvervsjord i Skagen samt en behovsafklaring af den kommunale kunstgræsbane på Fodboldvej i Frederikshavn.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomiudvalget står foran en dagsorden på 844 sider' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER