Villa med central og yderst attraktiv placering nær Sæby bymidte

Villa med central og yderst attraktiv placering nær Sæby bymidte

19. april 2021 - kl. 8:15 - af

home Sæby – Læsø: Moderniseret og rummelig bolig med 4 værelser

Søtoften 8 er placeret på en blind vej i den helt centrale del af Sæby. Det er en eftertragtet beliggenhed med kort afstand til indkøb, gågade, havn og begge skoler.

Villaen på de 160 m2 er oplagt til en børnefamilie, med værelsesafdeling til både børn og voksne.
Man kommer ind i rummelig entré med garderobeplads og videre ind i gang, der fordeler til tre gode værelser, samt et badeværelser med integreret håndvask, toilet og bruser.

Fra fordelingsgangen fortsætter I ind i huset centrum, et lækkert opholdsrum med stort lyst køkken og stor stue. Et rum med skønt lysindfald fra de mange vinduer og øget loftshøjde. Dette skønne rum er I husets centrum og inviterer til fælles aktiviteter, selvom der også er plads til at være sig selv.

Der er lækkert lyst køkken fra 2016 og og mange skabe til opbevaring. Ved den skønne spiseplads er der brændeovn og fra dette område er der udgang til haven og den skønne vestvendte terrasse. Herud over er der et trin ned til en stor, lys og hyggelig opholdsstue, hvor der er masser af plads til hygge afslapning og nærvær. Fra stuen er der også udgang til terrassen.

Boligen fremtræder dejlig lys og har en rigtig hyggelig indretning. Der er hvide vægge, hvide lofter, hvide døre og lyse gulve i hele boligen, som opvarmes med oliefyr og brændeovn.

En bred indkørsel med plads til flere køretøjer fører til carport, der hænger sammen med huset, så det er muligt at gå direkte ind til ad døren ved køkken og opholdsrummet. Desuden en stor garage, som er indrettet med det gamle køkken og dermed har masser af plads til opbevaring og ligeledes har værkstedsplads og fyrrum samt udgang til haven. I forlængelse af huset, er der lille skur, som er isoleret.

Der er flisebelægning på tre sider af huset, hvor der er mulighed for at indrette terrasser og hyggekoge mod øst, syd og vest. Haven er nem at vedligeholde, og der er afskærmning til naboer enten med hegn eller beplantning.

Søger I en villa med god plads til familie både ind og ude, samt en yderst central beliggenhed, så er denne villa et helt oplagt valg.

Adresse: Søtoften 8, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/soetoften_8_8100000472.aspx

Pris: 1.998.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.148

Energiklasse: F

Boligareal: 160 m2

Grundareal: 821 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa med central og yderst attraktiv placering nær Sæby bymidte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER