Klar med planforslag for område ved Pernille Oxes Vej

Klar med planforslag for område ved Pernille Oxes Vej

19. april 2021 - kl. 0:31 - af

Frederikshavn Kommunes Plan- og Miljøudvalg har forleden vedtaget at fremlægge et forslag til lokalplantillæg for et areal ved Pernille Oxes Vej beliggende i den vestlige del af Sæby i offentlig høring. Høringen omhandler alene de ændringer, som lokalplantillægget giver mulighed for.

Området udgør et areal på knap 6,2 hektar. Mod nord, øst og syd omgives området af eksisterende boligområder, overvejende bestående af parcelhuse. Mod syd grænser området dog op til tæt-lav boligbebyggelse ved Hans Dyres Vej. Området afgrænses mod vest af Holger Pachs Vej og et rekreativt område.

Lokalplantillægget er udarbejdet for at skabe mulighed for opførelse af enten tæt-lav eller åben-lav boligbebyggelse og ikke kun åben-lav boligbebyggelse. Lokalplantillægget ændrer derfor ved bestemmelserne, så anvendelsesmuligheden af ”boligklynge B” svarer til anvendelsesmulighederne indenfor boligklyngerne C og D med enten åben-lav eller tæt-lav boligbebyggelse.

Derudover gives mulighed for at ændre placeringen af stiforbindelsen samt at udlægge vejen med to stikveje i forbindelse med anvendelse til tæt-lav boligbebyggelse.

Desuden tilrettes bestemmelser, som har vist sig at være uhensigtsmæssige. Rettelserne består i, at veje ikke skal anlægges som opholds- og legeområder, ligesom veje ikke må befæstes med permeabel belægning, men skal fremstå med en jævn overflade.

Har man idéer og kommentarer til planerne, skal disse være kommunen i hænde senest den 14. maj.

Link til forslaget:

https://frederikshavn.dk/media/a5md0kfi/lokalplan-till%C3%A6g-nr-1-sae-b-03-06-01-boligomr%C3%A5de-ved-pernille-oxes-vej-s%C3%A6by.pdf

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klar med planforslag for område ved Pernille Oxes Vej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER