Meget velholdt murermestervilla i Voerså med pragtfuld havudsigt

Meget velholdt murermestervilla i Voerså med pragtfuld havudsigt

18. april 2021 - kl. 5:46 - af

EDC Lars Jensen: Hvis ikke I allerede har smag for Østvendsyssels spændende Kattegatkyst, vil denne velholdte villa med stor sikkerhed give jer det. Alene udsigten over markerne med havet i baggrunden vil kunne tryllebinde de fleste, og dertil er beliggenheden i aktive og ressourcestærke Voerså bestemt værd at notere sig.

Østkystvejen 373 er nemlig ikke en hvilken som helst adresse. Lige bag huset smyger en lille sti sig ned til byens havnemiljø, der en stor gave for området. Den 700 meter lange indsejling gennem åens udløb i Kattegat er blandt Danmarks smukkeste, og måske derfor er havnen med landets længste mole et yndet rastested for feriegæster fra Europa og hele Norden.

Her møder jer en ejendom, som er opført i 1940 og senere ombygget i løbet af 90’erne. Dét er dog ikke gået ud over husets udtryk, som stadig trækker veksler på den attraktive murermesterstil. Huset er hulmursisoleret, og vinduerne er skiftet mellem 2006 og 2015, mens der i 2013 blev lagt nyt tegltag på fast undertag. Haven er flot anlagt med terrasse og nyttehave, og I får desuden en 43 m2 stor carport fra 2010.

Indvendigt strækker villaen sig over 175 etagemeter, hvoraf de 24 m2 i kælderen byder på bryggers, viktualierum og et ganske stort værksted. Det meste af stueplan har indlagt gulvvarme, og uden brug af brændeovnen giver fjernvarmen årlige varmeudgifter i omegnen af 10.000 kroner.

Selve boligen fremstår nydelig og velholdt med nyt køkken fra 2016, der ligesom det moderniserede badeværelse er udført med elementer fra Invita. Stuen byder på karnap, og I har dertil et gæstetoilet og en bonusstue, der fint kan indrettes som et værelse. Boligens bedste rum gemmer sig dog på første sal, hvor I finder en pragtfuld opholdsstue med tekøkken og brændeovn. I får også et stort soveværelse med udgang til en sydvendt altan, hvor udsigten selvsagt er spektakulær.

Voerså er heller ikke bare smuk natur, men også fiskerleje, som er hyggeligt og levende – og i øvrigt har været det siden vikingetiden. Her findes masser af fornødenheder lokalt, og som noget helt nyt etableres der i 2021 en ” Min Købmand”, så dagligvarerne kan handles lokalt. Her finder I også skole, børnehave samt et rigt foreningsliv, og lurer I på at pendle, har I gode regionale forbindelser med et kvarters kørsel til Sæby og en halv time til Aalborg.

Skal det være nemt at flytte ind, kan indbo følge med. Kontakt os for en fremvisning.

Adresse: Østkystvejen 373, Voerså, 9300 Sæby

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/%C3%B8stkystvejen-373/?sagsnr=93005641

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005641

Type: Villa

Boligareal: 151 m2

Grundareal: 740 m2

Rum: 4

Værelser: 1

Antal plan: 3

Byggeår: 1940

Energimærke: C

Pris: 1.098.000 kr.

Ejerudgifter: 1.406 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meget velholdt murermestervilla i Voerså med pragtfuld havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER