Markedsføring af kommunale erhvervs- og boliggrunde

Markedsføring af kommunale erhvervs- og boliggrunde

18. april 2021 - kl. 8:21 - af

Frederikshavn Kommune har en række erhvervs- og boliggrunde til salg, som alle udbydes via kommunens hjemmeside for grundsalg.

Udbuddet af grunde er sket ud fra tidligere politiske beslutninger.

For at sætte ekstra fokus på kommunens salg af grunde arbejdes der med forskellige markedsføringstiltag med gennemførelse i foråret og forsommeren i 2021. Punktet er sat på dagsordenen for næste møde i Økonomiudvalget den 21. april.

Kommunen agter at køre kampagne i de lokale aviser (Lokalavisen Frederikshavn, Sæby Avis og Skagen Avis) samt Nordjyske Stiftstidende. Kampagnen løber over 10-15 uger, hvor der sættes fokus på såvel boliggrunde som erhvervsgrunde.

Formålet med kampagnen er at øge opmærksomheden på kommunens udbud af erhvervs- og boliggrunde blandt potentielle købere både lokalt og regionalt. Tidligere kampagner har haft god effekt og øget interessen for kommunens bolig- og erhvervsgrunde. Som tillæg til kampagnen vil kommunens facebookside ligeledes blive taget mere i brug i forhold til markedsføring.

Kommunens ejendomscenter påtænker et samarbejde med en privat mægler til markedsføringen af grundene. Samarbejdet giver mulighed for at benytte de kanaler, hvor potentielle købere allerede søger efter bolig- og erhvervsgrunde.

Der arbejdes med en økonomisk ramme på 100.000-150.000 kr., som foreslås finansieret af pulje til køb og salg af grunde og bygninger.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Markedsføring af kommunale erhvervs- og boliggrunde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER