Karsten Thomsen (S): Overdrevet at kræve en vej mere

Karsten Thomsen (S): Overdrevet at kræve en vej mere

15. april 2021 - kl. 2:34 - af

Socialdemokratiet har altid kæmpet for, at befolkningstallet i Sæby skal vokse. Vi ved godt, at borgere i byen er grundlaget for aktivitet. Vi vil gerne have elever i skolerne og spillere på fodboldholdet. Derfor skal der bo flere i dejlige Sæby. Vi ved, hvor skønt det er at bo i Sæby.

Hvis vi vil være flere, så er vi også alle sammen nødt til at leve med, at vi får flere naboer, genboer og medborgere. Vi kommer aldrig til at føre en politik, der får byen til at sygne hen.

Vi er alle enige om, infrastrukturen skal fungere. Selvfølgelig! Og det gør den heldigvis også i forhold til bebyggelsen af nye boliger ved Sæby Bakker. Det er helt overdrevet at kræve en vej mere, når der allerede er en vej. Sæby Bakker udbygges over tid og i etaper. Og hvis der er behov for en ekstra vej, kan det etableres en gang i fremtiden. I den nære fremtid er behovet der på ingen måde.

En vej til over 20 mio. kr vil vi hverken pålægge private investorer eller kommunen selv. Vi vil hellere bruge 20 mio. på børn og ældre. Og det er her, man skal tage pengene, hvis man ved kommedebudgetforhandlinger vil finde pengene. Det kan i den sammenhæng konstateres, at der de sidste par år har været afsat 5 mio. kr ekstra til asfalt i HELE kommunen. At forestille sig, at der kan findes et to-cifretmillionbeløb til en vej ved de kommende budgetforhandlinger er i bedste fald naivt – i værste fald et forsøg på at slippe ud af en lokalplan, som man helst ikke vil være kendt for at have stemt nej til.

Der skal ikke herske tvivl om, at vejforhold skal virke – og i særdeleshed for bløde trafikanter. Det skal løses, og til det har vi et velfungerende trafiksikkerhedsudvalg.

I gammel Sæby Kommune var man fremsynet. Langtvedvej blev dimensioneret til at tage mere trafik end der var brug for på daværende tidspunkt. Det skal vi glæde os over, så vi nu kan udbygge byen og få flere borgere. Lad os nu kravle ned af træerne og glæde os over, at vi bliver flere. Vejen kan bære trafikken og den kan indrettes til bløde trafikanter.

Og hvis der på sigt viser sig behov for en vej mere – ja så laver vi det, men en ekstra vej til 360 boliger, der kommer over flere år og i etaper – det er ganske enkelt ikke rationelt eller velovervejet

3 kommentarer til “Karsten Thomsen (S): Overdrevet at kræve en vej mere” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Karsten Thomsen (S): Overdrevet at kræve en vej mere”

  • Uafklarethed i måske årevis om adgangsforholdene til en bebyggelse med mere end 300 husstande kan ikke være acceptabelt.

  • Peter Ulrik Sørensen

    Så skal vi endnu engang fra en socialdemokratisk byrådspolitiker høre, at man for år tilbage var fremsynet og fremtidssikrede Langtvedvej til at tage mere trafik. Gør jer nu selv den tjeneste at køre en tur op af Langtvedvej, husk målebånd. Mål så bredden på Langtvedvej når i har taget højresvinget imod nord, gerne flere steder mod nord, fremtidssikret, nej vel. Erkend nu som ansvarlige byrådsmedlemmer at i har taget fejl, og få lavet den ekstra vej. Almindelig sund fornuft siger jo, at infrastrukturen er det første der skal være på plads, når man planlægger nyt boligområde, og hvem siger i øvrigt, at man ikke kan lade private investorer betale for det ?. Det er menneskeligt at fejle, men ikke at tage ved lære grænser til dumhed.

  • Godt skrevet Karsten Thomsen.
    Endelig en fornuftig socialdemokratisk politiker, selv og jeg ikke er (s) er.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karsten Thomsen (S): Overdrevet at kræve en vej mere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER