home Sæby – Læsø: Lækker familievilla i attraktivt kvarter

home Sæby – Læsø: Lækker familievilla i attraktivt kvarter

11. april 2021 - kl. 6:04 - af

Rummelig villa med 5 værelser

På Chr. Limkildes Vej 15 i den nordlige del af Sæby, er denne villa placeret i et hyggeligt og populært villakvarter med gåafstand til Nellemanns have. Villaen har 244 m2 og god plads til den større familie.

Husets centrum og hjerte er opholdsrummet, som rummer køkkenalrum og stue. Der er lyst og stort u-køkken med hvide elementer og i forlængelse af køkkenbordet er der indrettet en lille arbejdsplads i forlængelse af køkkenbordet, hvor der kan laves lektier og lignende. I alrummet, er der ovenlysvinduer, som giver et fantastisk lys indfald. Det store rum giver plads til, at den helt store familie nemt kan være med til spisning. Endvidere er der stor stue, hvor der er indrettet flere hyggeafdelinger.

I forbindelse med alrummet er der en rummelig forgang og en fin værelsesafdeling, som åbner til to gode værelser samt badeværelse med toilet, bruseniche, badekar og håndvask i større skabsarrangement. På den anden side af køkkenet er den anden værelsesafdeling placeret og her er der hele tre værelser, og endnu et dejligt badeværelse med samme elementer, blot mindre og uden badekar. I forbindelse med denne værelsesafdeling ligger den store baggang med masser af garderobeplads og åben forbindelse til et godt bryggers med vaskefaciliteter og mange gode skabe. Ovenpå gangen er der indrettet et isoleret loftsrum, som er perfekt til opbevaring

I huset er der hvide vægge og og hvidmalede trælofter. Gulvene i huset er en kombination af klinker og trægulve. Fra bryggers er der dør til carport med plads til et køretøj. Der er desuden bred indkørsel med plads til minimum to køretøjer.

Der er god forbindelse til haven fra både stuen, alrummet og bryggers. På hele den østlige side af huset er stor terrasse med gode muligheder for læ og skøn sol fra tidlig morgen. Haven er indhegnet af beplantning og der er god afstand til naboerne. Der er desuden flisebelægning til redskabsskur i bunden af haven, samt til hyggelig havepavillon.

Villaen giver plads til de helt store armbevægelser og er oplagt til den større familie, hvor der er mulighed for at indrette teenagerafdeling med egen indgang og badeværelse.

Adresse: Chr. Limkildes Vej 15, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/chr_limkildes_vej_15_8100000306.aspx

Pris: 3.195.000

Udbetaling: 160.000

Ejerudgifter pr. måned: 3.103

Energiklasse: C

Boligareal: 244 m2

Grundareal: 1.010 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Lækker familievilla i attraktivt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER