Tag på skattejagt med Rasmus Klump i Sæby

Tag på skattejagt med Rasmus Klump i Sæby

10. april 2021 - kl. 11:42 - af

I Bededagsferien d. 30. april til d. 2. maj afholder Børneulykkesfonden Skattejagt med Rasmus Klump for børn og barnlige sjæle. Tag familien med på eventyr og se, om I sammen kan finde de skjulte Rasmus Klump-skattejagtsposter ved at følge det digitale skattekort.

Hvor
I får adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus Klump-skatteposterne er angivet, og så kan I bevæge jer afsted på skattejagt. Skattejagtsposterne er klar fra kl. 08.00 fredag morgen og optræder i form af Rasmus Klump bamser, produkter og tegninger. Rasmus Klump er ikke fysisk tilstede ved posterne. I bestemmer selv, hvor I starter, og hvor mange af skatteposterne, I ønsker at finde.

Hvornår
Fredag d. 30. april til søndag d. 2. maj. – I vælger selv, hvilken dag der passer jer bedst.

Hvordan
Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo i bedste Rasmus Klump-stil, så hele kroppen kan varmes op hjemmefra, inden I skal ud på skattejagt. Alle deltagere modtager et klistermærke til at sætte på maven, to små skatte undervejs på ruten, som belønning til skattejægerne, og en flot medalje samt diplom, som præmie, når skattejagten er klaret. Derudover vælger man ved tilmelding om man ønsker ovenstående sammen med en Rasmus Klump refleksvest eller en polkaprikket t-shirt. Pakkerne koster henholdsvis 100 kr. og 120 kr. + porto (50 kr.) pr. barn. Forældre er med gratis.

Tilmeld her: https://xn--brneulykkesfonden-00b.dk/shop/vare/rasmus-klump-skattejagt-i-saeby-inkl-polkaprikket-t-shirt/?fbclid=IwAR1rxntB63uDqteZNLFsPQrJyDu1-atQjEaZ0ibh1Rk0FqrQHSa6D9luZNI
Bestil senest 28. april kl. 12.00 så I kan nå at modtage pakken inden skattejagten.

Skattelagt til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene
Når du og dit barn deltager i Skattejagt med Rasmus Klump, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på https://xn--brneulykkesfonden-00b.dk/?fbclid=IwAR1aPLvAsFaqWi-o2WZxFMuWkiNsFHchxPhu0EnOX4TNH3LiqA8bzxPl1PQ
I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de ca. 65.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.
Læs mere på www.legeheltene.dk 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag på skattejagt med Rasmus Klump i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER