Gættede sten-kyllings vægt og vandt gavekort

Gættede sten-kyllings vægt og vandt gavekort

8. april 2021 - kl. 0:25 - af

August på 10 år og fra Valby ved København har været med sine forældre på Påskeferie hos bedsteforældrene i Sæby.

På et tidspunkt havde de sammen med bedstefar Asbjørn Isaksen lagt turen forbi Torvet i Sæby, hvor de straks opdagede den iøjnefaldende kylling i form at en gulmalet kampesten.

Familiens medlemmer ville naturligvis gerne være med på spøgen om at gætte vægten, og både August Nordenholt og hans bror udfyldte en kupon med svar. Stenen har nu været på vægten og vejer helt præcis 2366 kg. August var yderst tæt på det rigtige svar med et gæt på 2352 kg.

Dermed er han den dygtige og heldige vinder af et gavekort på 500 kr., udlovet af Sæby Handelsstandsforening.

”Jeg har tidligere boet en del år i Sæby, og vi kommer jævnligt på familiebesøg her. Derfor var det en rigtig sjov familiehygge-opgave både at gætte stenkyllingens vægt og gå på jagt efter kyllinger i butikkernes vinduer,” fortæller Augusts mor, Mette Møller Nordenholt.

Hun fortsætter: ”Det var et rigtig fint initiativ og en vældig god og overkommelig måde at komme rundt på i Sæby, og selv om det nok bliver Augusts bedstefar, der afhenter præmien, skal den nok få ben at gå på,” lover mor Mette.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gættede sten-kyllings vægt og vandt gavekort' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER