Villa i rolige omgivelser uden for Dybvad

Villa i rolige omgivelser uden for Dybvad

3. april 2021 - kl. 6:15 - af

Stor grund med skønne udearealer, gårdhave og hyggeligt orangeri

På Idskovvej 54 ligger denne ejendom, der byder på masser af muligheder for jer, der gerne vil bo grønt og landligt, og som samtidig gerne vil kunne få hverdagskabalen til at gå op ganske let. Her er nemlig kun tre kilometer ind til Dybvad med blandt andet skole, børneinstitution, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Dybvad er en mindre by, men med et stort sammenhold og masser af frivillige, der gerne vil at byen udvikles og fornyes.

I bydes velkommen i hyggelig gårdplads, hvor to biler kan parkeres i carporten. Fra carport og ind af havelågen træder I ind i en skøn lukket gårdhave med aftensol, hvor der bl.a. er overdækket terrasse.

Her er også boligens bagdør. Boligen har 170m2 boligareal fordelt på to plan. I stueplan er der lille gang med døre til kombineret stue, spisestue samt opholdsrum med udgang til haven via terrassedør. Desuden er der badeværelse med gulvvarme samt åbent rummeligt køkken med lille spisekrog. Fra gårdspladsen er der mahognidør til rummelig entré.

På 1. sal er der indrettet tv-stue i større værelse, disponibelt rum, et værelse samt et soveværelse. Repos er indrettet med skabe, og der er bred og stabil trappe, fra 1.sal og helt ned i kælderen.

Der blev lagt dræn omkring huset i 1950, så kælderen er fin og tør. De 100m2 i kælderen er indrettet med vaskerum, viktualierum, disponibelt rum, samt værksteds- og fyrrum. Fra fyrrummet og værkstedet er det muligt at gå direkte op i det hyggelige orangeri. Orangeriet er indrettet med plantebord, vask med vand og hyggekrog, som kan nydes fra tidlig forår til sent efter år.

På den større grund på 4150m2, er der indrettet flere hyggelige kroge, hvor roen, naturen og de skønne grønne omgivelser kan nydes. Der er to større skure på grunden, der bruges til opbevaring. og fra bunden af haven er der yderligere en indkørsel fra Idskovvej, hvor der er muligt at køre direkte ind til udhusene.

Alt i alt får I her en prisvenlig bolig på landet, der er passet flot på. Der er mange m2 både inde og ude, som gør denne adresse anvendelig til mange formål.

Adresse: Idskovvej 54, 9352 Dybvad

Link: https://home.dk/boligkatalog/broenderslev/9352/huse-villaer/idskovvej_54_8100000487.aspx 

Pris: 798.000

Udbetaling: 40.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.090

Energiklasse: E

Boligareal: 170 m2

Grundareal: 4150 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa i rolige omgivelser uden for Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER