Spændende sommerhus med flot havudsigt og fremragende beliggenhed

Spændende sommerhus med flot havudsigt og fremragende beliggenhed

2. april 2021 - kl. 5:57 - af

Helt nede i hjørnet af bebyggelsen – med uspoleret kig over markerne til havet mod øst – gemmer sig dette fritidshus. Huset er kort sagt medrivende, og mens den gode plads indenfor suppleres af mange udhuse, nydes udsigten allerbedst fra udsigtstårnet, der ligger bagerst på den store grund.

Således er stemningen sat fra første sekund, I ankommer. I finder fritidshuset umiddelbart syd for Gerå, hvor de store engarealer mod Kattegat har status af vildtreservat og derfor tiltrækker et unikt dyreliv med ynglende viber og rastende trækfugle. I indtager dermed pladsen på første række – og med tårnet ligefrem på balkonen – til naturens flotte drama.

Vinduer, yderbeklædning og tag er fra 1999, og selve ejendommen er sidenhen ombygget i 2008. De ekstra kvadratmeter er absolut kærkomne, men sommerhusstemningen er selvfølgelig intakt. Til den i forvejen rummelige fritidsbolig kan I føje masser af nyttige udhuskvadratmeter. Disse tæller blandt andet carport, isoleret værksted og en garage, der i dag fungerer som bådhus, og med overkommelig gåafstand til vandkanten behøver I dårligt mere end en god ophalervogn for at kunne søsætte en lille sejljolle.

Inden døre er fritidsboligen så rummelig, at den sagtens kan huse både to og tre generationer, og selvom de udendørs fornøjelser er i særklasse, bliver I bestemt heller ikke snydt for skønne rum inden døre. Foruden de tre regulære værelser får I et walk-in-closet, og det lille toilet er udrustet med vaskefaciliteter. Køkken-alrummet er renoveret i 2018 med nyt køkken og nye gulve, og med karnap, køkkenø og flot havudsigt er dette potentielt husets bedste rum. Konkurrencen er dog væsentligt skærpet af den store, lyse stue, som ligger i åben forbindelse hertil, og hvor pillebrændeovn og varmepumpe er det perfekte match til at holde stemningen og temperaturen oppe i vintermånederne.

Og så er der haven. Grunden tæller hele 3.150 m2, hvilket sammen med husets gode placering er med til at holde beliggenheden privat og absolut ugeneret. Den omkringliggende beplantning er tæt og veletableret, mens de store terrassemiljøer ved huset hører til både den solrige og den overdækkede slags.

Et helt igennem spændende fritidshus – intet mindre.

Adresse: Strandgårdsvej 132, Gerå, 9340 Asaa

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/asaa/9340/strandg%C3%A5rdsvej-132/?sagsnr=93005562

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005562

Type: Fritidshus

Boligareal: 103 m2

Grundareal: 3.150m2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1979

Pris: 1.098.000 kr.

Ejerudgifter: 1.226 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende sommerhus med flot havudsigt og fremragende beliggenhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER