Tæt ved stranden, højt beliggende og havkig

Tæt ved stranden, højt beliggende og havkig

28. februar 2021 - kl. 5:43 - af

I den nordlige del af Sæby, har du store udbygningsområder, som er blevet mere og mere populær blandt folk. Her har du byens bedste bademuligheder i havet, du har promenaden som går fra Hedebo camping og ind til havnen.

Huset ligger højt og er trukket godt tilbage på grunden. Der er opført en stor carport med isoleret udhus beliggende bagved. Der er også opført en flot pavillon i haven hvorfra man har et fint kig ud over haven. Ved huset er der også stor terrasse mod sydøst.

Huset byder velkommen for enden af en stor flisebelagt indkørsel. Det første man kommer til, er en stor entre, som er med klinker på gulvet og med gulvvarme. Bag ved entreen er der et stort badeværelse med bruser og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Bag badeværelset er der et depotrum, som tidligere var fyrrummet, nu indeholder det luft til vand varmepumpe, som er på lejeaftale med OK.

Soveværelset er med god plads til dobbeltseng og skabe. Køkkenet er i åben løsning med stuen og helt klart husets hjerte. Her er der også gulvvarme og masser af lysindfald fra de store vinduespartier ud mod haven og havet. Køkkenet er fra 2003, samme år som store dele af huset blev moderniseret. Fra stuen er der adgang til udestuen som er en integreret del af huset. Herfra er der også et fint kig ud over haven.
Huset er det perfekte hus til to, som gerne vil have plads til mange gæster og et socialt liv men som ikke har behov for mange værelser og dermed mange kvadratmeter. Da alt ligger på et plan, har man sikret sig også til når pensionsalderen kommer.

Hvis dette lyder interessant, skal I blot kontakte os på tlf. 98 40 12 00, så åbner vi huset for jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/antonjakobsensvej/105085/933486

Sag nr.: 933486

Adresse: Anton Jakobsens Vej 7, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.620.000,-

Udbetaling: Kr. 85.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 3.717,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.655,-/5.786,-

Bolig areal: 102 m2

Grund: 976 m2

Stue/vær.: 1/1

Opført: 1958/1993

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tæt ved stranden, højt beliggende og havkig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER