Helhedsplan for Sæby Nord

Helhedsplan for Sæby Nord

28. februar 2021 - kl. 10:11 - af

Når Plan- og Miljøudvalget mødes tirsdag den 2. marts, vil der på dagsordenen bl.a. være en orientering om en ”helhedsplan for Sæby Nord”.

Det fremgår af sagen, at Frederikshavn Kommune har igangsat en strategisk helhedsplanlægning for den nordlige del af Sæby.

Der påpeges, at der i disse år ses en positiv udvikling i det nordlige Sæby, og det er således relevant at være på forkant med denne udvikling, se tingene i det store perspektiv og tænke i en helhedsorienteret planlægning for området.

Helhedsplanens kerne vil være: mobilitet, bosætning, turisme samt klimatilpasning.

Et løft til Sæby Nord som en stærk bydel vil understøtte Sæby som bosætningsby. Forbindelserne til Sæby Havn og midtby vil være i fokus. Ligeledes vil en styrkelse af tværgående forbindelser til kyst og natur udnytte det store potentiale, der ligger i områdets herlighedsværdier netop her.

På mødet vil udvalget blive præsenteret for første udkast til de overordnede linjer i helhedsplanen samt tidsplan og proces.

Sæby Avis forventer på et senere tidspunkt at vende tilbage til sagen.

 

En kommentar til “Helhedsplan for Sæby Nord” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Helhedsplan for Sæby Nord”

  • Hanne Ringsborg

    Har boet de sidste 15 år i Sæby Nord på kanten af by – og landzone. Så kom udstykningen på Strandageren som vi har fulgt på nærmeste hold – rigtig spændende. Nu snakkes der helhedsplan samtidig med at der lige er sat gadelys op på begge sider af Hedebo Camping. Kan vi være så heldige at der tænkes rundkørsel/alternativt lyskryds på sigt? Trafikken er stigende og ikke kun på Boelsmindevej men også på Frederikshavnvejen, hvor det bliver sværere og sværere at krydse vejen for at komme til vandet. Måske tænkes der fartgrænse på 60 hele året rundt? – Det kunne være dejligt….Forørsdrømme på en solrig 1. marts eller realiteter i nær fremtid?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helhedsplan for Sæby Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER