Ønsker åben lav bebyggelse i Voersås udkant

Ønsker åben lav bebyggelse i Voersås udkant

27. februar 2021 - kl. 10:40 - af

Landinspektørfirmaet LE34 søger på vegne af en grundejer i ”Nr. Voerså By” beliggende Vestergårdsvej 11 Frederikshavn Kommune om igangsætning af lokalplanlægning for dele af ejendommen til boligområde. Ejendommen er beliggende syd for Vestergårdsvej ud mod Klydevej.

Plan- og Miljøudvalget behandler ansøgningen på møde den 2. marts. Forud for mødet indstiller teknik- og kulturdirektøren, at emigangsætning af lokalplanlægning godkendes.

Arealet, som søges planlagt til boligområde, er beliggende i kanten af Voerså, omkranset af lokalplanlagte boligområder mod nord og øst. Bebyggelsen vil dermed være beliggende i umiddelbar forlængelse af den eksisterende bygrænse.

Ansøger ønsker med lokalplanen at udlægge 4100 m2 af ejendommen til åben lav boligbebyggelse med mulighed for udstykning af op til 3 grunde. Der ønskes mulighed for at bygge i op til 8,5 meters højde i maksimalt 1,5 etage.

Vejbetjeningen af de nye ejendomme skal ske via en eksisterende privatvej. Vejudlægget skal have en bredde på minimum 6 m.

Området er ikke omfattet af en lokalplan i dag. Da der er tale om et nyt boligområde, der ændrer det bestående miljø, og området ændrer anvendelse fra ubebygget areal til bebygget boligområde, kræver realiseringen af projektet en lokalplan.

Det kommunale fagcenter har foretaget en forundersøgelse af området og er kommet frem til, at der ikke er væsentlige forhindringer for realisering af projektet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ønsker åben lav bebyggelse i Voersås udkant' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER