EDC Lars Jensen: Stilig og indflytningsklar villa på lukket vej i Sæby

EDC Lars Jensen: Stilig og indflytningsklar villa på lukket vej i Sæby

27. februar 2021 - kl. 6:21 - af

Den lyse indretning og især de flotte, stilrene opdateringer løfter denne charmerende villa fra mængden. Det velholdte hus byder også på en dejlig have med en hævet, læfyldt træterrasse, og villaen ligger tilmed på en lukket vej i Sæby ganske nær alle fornødenheder.

Der er skabt en elegant sammenhæng mellem villaens klassiske udtryk og de tidssvarende opdateringer. Facaden er netpudset, mens vinduerne blev udskiftet i 2016 og taget malet i 2020. Indenfor er samtlige etagemeter opdateret i en let, nordisk stil, som sikrer en indbydende atmosfære i alle rum. Det er dermed ikke blot de 136 boligkvadratmeter, der er anvendelige, for også de 68 m2 kælder fremstår i flot stand med gennemgående troldtektlofter i de fleste rum. Kælderen har ligeledes ganske praktisk egen indgang, og ud over to gode disponible rum får I et stort, moderne badeværelse med plads til vaskefaciliteterne for sig.

Førstesalen er ligeledes indrettet med et lækkert badeværelse, og med både bruseniche og badekar giver dette baderum anledning til lidt hverdagswellness. Også tre værelser er der blevet plads til, mens stueplan er tilegnet de skønne opholdsområder med køkken og stue i åbent rumforløb. Køkkenet er indbydende med hvide elementer og lys træbordplade. Den tilstødende stue er meget rummelig og nyder et skønt lysindfald fra øst og vest, mens en centralt placeret brændeovn er en dejlig tilføjelse i vintermånederne.

Den store træterrasse er i niveau med det høje stueplan, og udemiljøet bliver derfor nemt en forlængelse af opholdsområderne i godt vejr. Haven er nem at holde, og I har fin plads til trampolin, gynger eller hvad der ellers kan glæde familiens yngste medlemmer. Som en bonus får I en garage på 23 m2, og der er ekstra plads til parkering på det store, flisebelagte areal foran huset.

Adressen i Sæby kombinerer det praktiske med det fornøjelige. I den praktiske genre får I blot fem minutters cykeltur fra Sæbygård Skole, fritidscentret og svømmehallen, som ligger lige ved siden af. Og der er sikker cykelsti hele vejen, så skolebørnene kan klare turen på egen hånd. I får blot 500 meter til byens yderst charmerende kerne, hvor indkøbsmulighederne suppleres af specialbutikker og kulinariske fristelser. Ser I mod øst, har I 600 meter til stranden, mens Sæbygård Skov breder sig mod vest.

Adresse: Mygindsvej 2, 9300 Sæby

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/mygindsvej-2/?sagsnr=93005536

Mægler:  Cathrine Frahm Færløv

Sagsnr.  93005536

Type:  Villa

Boligareal: 136 m2

Grundareal: 762 m2

Rum: 5

Værelser: 4

Antal plan: 3

Byggeår: 1952

Energimærke:  C

Pris: 1.848.000 kr.

Ejerudgifter: 2.102 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Stilig og indflytningsklar villa på lukket vej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER