Lokal virksomhed starter hydraulikshop

Lokal virksomhed starter hydraulikshop

25. februar 2021 - kl. 10:44 - af

Nogen er måske allerede stødt på navnet på de sociale medier – MOLITH Engineering, hedder virksomheden, som blev stiftet af Morten Lindstrøm Thomsen i sensommeren sidste år. Morten tilbyder sine timer til virksomheder, der oplever en spidsbelastning eller mangler kompetencer indenfor maskinkonstruktion, hydrauliksystemer og produktudvikling. Nu har de udviklet egen webshop, hvorfra de sælger hydraulikkomponenter.

”idéen til MOLITH Hydraulikshop opstod egentligt i forlængelse af en snak med min kæreste, som arbejder med marketing. Jeg oplever, at der er to slags kunder – dem som gerne vil have vejledning i forbindelse med deres køb, og dem som ved, hvad de skal have og foretrækker at købe, når det passer ind i deres program. Med en webshop har vi mulighed for ar imødekomme behovet for sidstnævnte gruppe.”

Hydraulikshoppen har været undervejs siden jul. Parret har, ved siden af job og 2 små børn, stort set brugt al deres fritid på at lave webshoppen.

”Ingen tvivl om, at det har taget lang tid at lave webshoppen. Vi har siddet med det stort set hver dag, efter børnene er blevet lagt i seng, og indtil vi ikke har kunnet holde os vågne længere. Det har været hårdt, men også helt vildt sjovt og lærerigt. Vi går begge 110% ind i ting, men det kan også være en ulempe nogle gange, fordi vi bliver for selvkritiske. Men nu har vi trykket på ’release-knappen’, og er spændte på at se, om folk kan lide det. Om ikke andet, så er vi da blevet meget klogere på webshops m.m.” siger Morten og smiler.

Anbefaler andre at kaste sig ud i det
Parret har begge arbejde ved siden af, Morten arbejder som projektleder ved Skiold, og Jette er marketingkoordinator ved NS System -dog på barsel på nuværende tidspunkt.

”Morten har altid snakket om, at det kunne være en fed proces at starte noget, og se små skridt vokse til noget større, hvis man kunne. Jeg har hele tiden sagt, han ”bare” skulle gøre det -også fordi jeg ved, at jeg ville komme til at høre den melodi resten af mine dage, hvis ikke han prøvede det af” siger Jette og griner. ”Jeg synes ikke, han skal sidde på sine sidste dage, og fortryde, at han ikke prøvede det af.”

”Vi er kommet i gang for en forholdsvis lille kapital, da vi har lavet meget af det selv -taget billeder, lavet webshop og alt grafisk materiale. Så er der andre ting, vi har skulle lære fra bunden, som at finde forhandlere og forhandle med dem. Vi har meget at lære endnu, og har også allerede forbedringer på tegnebrættet. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at gøre det samme, hvis man har en idé.”

10% på hele webshoppen
MOLITH Hydraulikshop blev lanceret 21. februar. I forbindelse med lanceringen giver de 10% på hele webshoppen til og med 31. marts. Produktsortimentet forventes at blive udvidet løbende, da varerne fortsat dumper ind ad døren. Så selvom webshoppen er lanceret, laver de stadig småjusteringer og opdaterer webshoppen med nye varer.

”Vi vil helt sikkert gøre vores for at få et rigtig godt og tæt samarbejde med vores kunder, og vi udvider derfor sortimentet ud fra efterspørgsel. Derfor er man mere end velkommen til at ringe til os, hvis man ønsker noget specifikt i vores produktsortiment eller har brug for rådgivning omkring produkterne. Vi er til for at hjælpe, og selvom vi ikke har en fysisk butik, åbner vi gerne døren her i Thorshøj, hvis lokummet pludselig brænder, og du partout skal bruge en hydraulikkomponent.” siger Morten.

Du finder MOLITH Hydraulikshop på www.molith.dk/shop og kan ligeledes følge med på Facebook og/eller LinkedIn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokal virksomhed starter hydraulikshop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER