Borgmesteren: Vi skal være det gode eksempel

Borgmesteren: Vi skal være det gode eksempel

24. februar 2021 - kl. 12:29 - af

Birgit S. Hansen udtaler på baggrund af dagens pressemøde, at kommunen arbejder på højtryk, og har gjort det i flere dage på at kunne sende de ældre elever tilbage på skolebænken.

– Vi glæder os over, at det nu er bekræftet, at de kan møde ind igen, siger borgmesteren. Det er vigtigt, at vi alle tager opgaven på os og tager den alvorligt. Og at man lader sig teste for, at vi bliver eksempler til forfølgelse for andre dele af landet, hvor man meget gerne vil åbne for de ældste elever senere hen.

Samtidig udtaler borgmesteren, at det er fantastisk, at udvalgsbutikker kan åbne igen, samt udendørs idræt op til 25 personer.

– Det er desuden godt, at der er lys forude for efterskolerne, som også har fået lov til at åbne i Vest- og Nordjylland, siger en glad Birgit S. Hansen.

Kunne man ønske sig mere? Ja absolut, men det tager folketinget og sundhedsmyndighederne sig af. Vi kommer dog med input, pres og opfordringer. Vi vil medvirke alt det vi kan, så der genåbnes mere og mere med respekt for smittetal, slutter Birgit S. Hansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren: Vi skal være det gode eksempel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER