Læserbrev: Bannerslund sagen skal i Ankestyrelsen

Læserbrev: Bannerslund sagen skal i Ankestyrelsen

19. februar 2021 - kl. 8:33 - af

Asger Mortensen, byrådsmedlem for Venstre i Frederikshavn Kommune og medlem af Kultur og Fritids Udvalget (KFU), har valgt at indberette sagsforløbet omkring Bannerslund Hallens overgang til selveje, for Ankestyrelsen.

Som byrådspolitiker og medlem af KFU, har jeg behandlet sagen en del gange politisk. Det er nok ikke nødvendigt at remse hele sagsforløbet op her, efter den store mediedækning den har skabt, hvor alle møder, beslutninger og notater har været omtalt.

Men der er simpelthen nogle løse ender i forhold til den endelige beslutning, vi træffer i KFU d. 31/8-2020, hvor udkastet til drift overenskomsten bliver endelig godkendt, enstemmigt med alle 7 medlemmers stemmer for og så hvad der sker derefter. Forinden var handlen godkendt af både Økonomiudvalg og Byråd i den form som udkastet til drift overenskomsten også omfatter. Det var beskrevet i sagsfremstillingen til KFU mødet d. 31/8-2020, at beslutningskompetencen lå i KFU, handlen var netop betinget af godkendelse i KFU. Og den godkendte vi.

Aftalen blev i stedet taget tilbage til administrativ ændring og herefter blev den først flere måneder senere, fremsendt til bestyrelsen i en stærkt ændret udgave.

Min skepsis bliver understøttet af det Notat som juridisk chef for DGI, Steen F. Andersen fremsender til Bannerslund Hallens bestyrelse d. 19/1-2021, hvor han i meget klar tale slår fast, efter vurdering af sagsforløbet, at den oprindelige drift overenskomst er bindende. Den aftale, der aldrig blev fremsendt til bestyrelsen for Bannerslund Hallen til underskrift.

Jeg mener helt basalt, at vi i Bannerslund sagen, er på kant med grundlæggende demokratiske principper. Vi bør som politikere kunne stole på, at de beslutninger vi træffer også føres ud i livet i den form vi har besluttet.

Derfor sender jeg sagsforløbet en tur til Ankestyrelsen, så må jeg forholde mig til deres afgørelse, når den foreligger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Bannerslund sagen skal i Ankestyrelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER