NYHED: Biludlejning hos Sæby Autoværksted

NYHED: Biludlejning hos Sæby Autoværksted

18. februar 2021 - kl. 9:03 - af

Står du lige og skal på genbrugen eller på en weekendtur, bruge en bil i et stykke tid eller besøge familien i Aalborg og ingen bil har, så har du nu muligheden for at leje/lease en bil hos Sæby Autoværksted på Gl. Ålborgvej 18, Sæby.

Her kan du låne lige den bil du har brug for. Her er der nemlig mulighed for at leje en Ford Focus, en lidt ældre model, en spritny Citroen C1 eller Peugeot 208 begge indkøbt til formålet, og skal du bruge en bil med træk, så står der en Ford B klar til dig.
Allan Olsen, der er ejer af Sæby Autoværksted og med i Automester kæden, er startet med at leje biler ud. Det betyder, at man om meget kort tid kan bestille en bil online, og hente den når det passer ind i dagligdagen, men lige nu skal man ringe på tlf. 9846 3666, hvis man gerne vil leje/lease en af bilerne.
Bil afhentning og bookning vil kunne ske 24/7 med en speciel nøglefri aflevering, hvor Allan Olsen via sin telefon kan låse bilen op, og så finder man nøglen i bilen.
– En nem måde at have bil på, siger Allan Olsen. Alt er betalt, afgift, forsikring og reparationer, det eneste man selv skal betale er brændstof og leje.
Et dejligt tiltag i denne corona tid, og noget, der trods tiden, giver mulighed for at komme lidt rundt, også selv om man af den ene eller anden grund ikke selv er bilejer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NYHED: Biludlejning hos Sæby Autoværksted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER