To personer fundet afgået ved døden

To personer fundet afgået ved døden

17. februar 2021 - kl. 9:11 - af

Tirsdag d. 16. februar 2021 kl. 17.27 indkom en anmeldelse om to livløse personer på Rebslagervej i Sæby. Da Nordjyllands Politi ankom til adressen, fandt man to afdøde personer. De nærmeste pårørende til begge afdøde er blevet underrettet.

Der er tale om en kvinde i 50’erne og en mand i 70’erne, der begge stammer fra Nordjylland.

Politiet har siden i går og gennem hele natten efterforsket sagen massivt, og efterforsknings-arbejdet pågår fortsat, blandt andet skal der i dag, 17. februar 2021, foretages retsmedicinske undersøgelser.

Det oplyser efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der samtidig understreger, at der ikke er noget i politiets undersøgelser, der umiddelbart tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse.

”Vi kan dog ikke udtale os konkret omkring dødsårsagen, før vores undersøgelser er færdiggjort, men der er som sagt ikke noget, der peger i retning af, at der skulle være sket en forbrydelse,” siger vicepolitiinspektøren.

Stort efterforskningsarbejde fortsat i gang
Politiets efterforskningsskridt i sagen udgøres ud over retsmedicinske undersøgelser blandt andet af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet af de afdøde personer, ligesom pårørende, naboer og andre personer afhøres til sagen.

”På den måde stykker vi et præcist billede sammen af omstændighederne før, under og efter dødsfaldene,” forklarer Frank Olsen.

Derfor vil der gå et stykke tid, før dette arbejde er tilendebragt, og først når det er helt afsluttet, er politiet således i stand til at melde præcist ud omkring dødsårsag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To personer fundet afgået ved døden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER