Sæby Havn som byggeplads

Sæby Havn som byggeplads

17. februar 2021 - kl. 13:54 - af

Udvidelsen af Sæby Havn er i fuld gang, og det er et spændende projekt at følge.

Men som opfordring og af hensyn til alles sikkerhed, beder Frederikshavn Kommune at al færdsel på havnen foregår i respekt for anlægsarbejdet. På havnens område er der sat skilte og hegn op, men for sikkerhedsskyld har kommunen udarbejdet en oversigt over Sæby Havn, hvor byggepladsens område er markeret med rødt – her er der adgang forbudt for uvedkommende, da der ellers kan opstå farlige situationer.

På Sæby Havns hjemmeside ligges der ugentligt dronebilleder op, så vi alle fra nær og fjern kan følge havneudvidelsen digitalt: www.saebyhavn.frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havn som byggeplads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER