Velholdt villa i populært kvarter med garage på 42 m2

Velholdt villa i populært kvarter med garage på 42 m2

14. februar 2021 - kl. 6:00 - af

Denne villa er beliggende i et af Sæbys attraktive områder i sydbyen. Via stisystemer er der nem vej til centrum, skole, Gybels plantage mm. Der er gåafstand til stranden, hvor man nemt og hurtigt kan tage en dukkert i bølgen blå. Området er kendt for at være et skønt og roligt område med familier i alle aldre – her er et godt naboskab og altid en legekammerat i nærheden.

Via flisebelagt indkørsel kommer man til en garage på 42 m2, hvor der er både er plads til bilen og udhuset/værkstedet. Fin og lukket have, der indbyder til familieliv med masser af plads til udeaktiviteter bag hækken, som lukker godt af for privatlivet.

Indenfor kommer man ind i et bryggers med klinkegulv med gulvvarme, skabsarrangement med plads til vaskemaskine. Køkken med spiseplads, vindfang og stue hvor der både er plads til spiseafdeling- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til en rigtig fin udestue med klinkegulv med et skønt lysindfald og her kan man følge fuglelivet i haven. Fordelingsgang med adgang til soveværelse, to værelser og badeværelse med masser af skabe, bruseniche og klinkegulv med gulvvarme.

Villaen er velholdt, passet og plejet gennem tiden og der er mange muligheder for at skabe et nyt hjem efter dine behov og ønsker?

Kontakt os for en fremvisning – vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/karetmagervej/105085/933493

Sag nr.: 933493

Adresse: Karetmagervej 1, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.545.000,-

Udbetaling: Kr. 80.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.947,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.135,-/5.442,-

Bolig areal: 116 m2

Grund: 862 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1975/1996

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt villa i populært kvarter med garage på 42 m2' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER