Sæby Røde Kors udsætter årets generalforsamling

Sæby Røde Kors udsætter årets generalforsamling

13. februar 2021 - kl. 13:55 - af

Sæby Røde Kors plejer at holde sin årlige generalforsamling sidst i februar.

I år har Røde Kors’ hovedbestyrelse på grund af corona-restriktionerne åbnet for, at man lokalt kan udskyde generalforsamlingen eller holde den virtuelt.

I Sæby Røde Kors’ bestyrelse har vi valgt at udskyde generalforsamlingen, fordi vi mener det giver flest medlemmer mulighed for at deltage. Vi tror også på, at det har en værdi for Røde Kors’ arbejde lokalt, at vi kan mødes fysisk og drøfte afdelingens arbejde i stedet for at gøre dette over fx Teams. Nogle mener håb ikke er en strategi. Det kan nok heller ikke stå alene. Så vi vælger at håbe på – og planlægge ud fra – at vi kan holde generalforsamling, når restriktionerne lempes.

Afdelingens regnskab skal indsendes som sædvanligt, men afventer så generalforsamlingens godkendelse. Generalforsamlingen vil som sædvanlig blive annonceret med to ugers varsel.

Røde Kors Sæby, Inger Ejstrud, Formand

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Røde Kors udsætter årets generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER