Pænt byhus i 2. plan med dejlig have i Østervrå

Pænt byhus i 2. plan med dejlig have i Østervrå

13. februar 2021 - kl. 8:15 - af

EDC Lars Jensen: Velkommen til Østervrå, en by som har meget at byde på. Her sætter I jer i kort afstand til skole, vuggestue, børnehave samt stort idrætscenter med en god svømmehal. Derudover har Østervrå et godt foreningsliv der blandt andet byder på flere indkøbsmuligheder, bageri, tøjforretninger, sundhedshus, ældrecenter og kulturhus.

Velkommen til Primulavej 6 i Østervrå som kan komme til at danne rammen om jeres nye tilværelse. Her er der tale om et hus med stort potentiale for såvel børnefamilien som førstegangskøberen. Udadtil står huset med en traditionel rødstensfacade, rødt tegltag, hvide vinduer og huset er beliggende på en 574 kvadratmeter stor grund. Huset er blevet flot vedligeholdt af de nuværende ejere, deraf skal det nævnes at der er skiftet vinduer, døre og tagrender i udhuset, der er kommet ny port i garagen, der er lavet ny indkørsel, forhave og faskine, ny terrasse og der er blevet efterisoleret på loftet. Til huset hører en fin garage med på 14 kvadratmeter samt et godt udhus på 21 kvadratmeter med masser af opbevaringplads. Bagved huset, helt afskåret fra gadeplan, venter jer en dejlig baghave, hvor den nye træterrasse skaber samlingspunkt og græsplænen indbyder til leg og familieaktiviteter.

Velkommen indenfor til en optimalt indrettet bolig på 148 boligkvadratmeter som fordeler sig på to plan og en lille kælder på omkring 8 kvadratmeter. Stueplan byder på en entré, stor stue, pænt køkken i åben forbindelse til spisestue samt bryggers med vaskesøjle og et stort badeværelse. 1. salen byder på hele 4 gode og store værelser. Derudover en stor gang som fint ville kunne anvendes til multirum.

Velkommen hjem!

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/%C3%B8stervr%C3%A5/9750/primulavej-6/?sagsnr=93005461

Adresse: Primulavej 6, 9750 Østervrå

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005461

Type:  Villa

Boligareal: 148 m2

Grundareal: 574 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 2

Byggeår: 1940

Energimærke:  D

Pris: 548.000 kr.

Ejerudgifter: 1.123 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pænt byhus i 2. plan med dejlig have i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER