Kiropraktisk klinik Sæby vil gerne sige tak

Kiropraktisk Klinik Sæby

Kiropraktisk klinik Sæby vil gerne sige tak

13. februar 2021 - kl. 5:48 - af

– En stor tak til alle hjerteløber i Sæby, Falck paramediciner samt helikopter tjenesten, som kom til undsætning, da en af vores patienter fik akut hjertestop på klinikken i dag (fredag red.).
Vi er utroligt glad for, at vores indøvede rutiner, kom os samt patienten til gode, og at den danske infrastruktur med lokale hjerte løber samt akut Paramediciner i Sæby og helikoptertjenesten gjorde en forskel mellem liv og død.
Nu står jeg lidt med en dårligt tanke omkring Coronaen. Så snart patienten gik kold (hjertestop), og jeg omgående tilkaldte Jette, som gik i gang med hjertemassage, og jeg med gedigne kunstig åndedræt samt hjertemassage i nogle minutter, før hjerte løberne kom ind med deres udstyr. Af med masken “Fuck Covid regler” på med munden med en gummi handske i mellem mig og hans læber, så det sad tæt. Disse/lignende situationer havde vi øvet os på, mindre end 2 år før klinikkens certificering, nu var det alvor.
Jeg håber inderligt at den kamp, vi alle kæmpede meget kortvarigt og intenst i 48 min., før min patient var stabiliseret nok til transport på sygehuset, vil bære et positivt resultat for vores patient.
Det er virkeligt også beviset for, hvad vi kan uanset corona, når det kommer an på liv og død. Super stolt af vores personale, Solveig (hende med overblikket og styring af os alle), som koordinerede og var den første til at gøre mig opmærksom på, at patienten var ved at kollapse i venteværelset og havde det meget dårligt p.g.a. det efterfølgende hjertestop, Jette som omgående kom til mig, da jeg råbte, så er det nu, og efterlod sin patient på brixen og overtog med hjertemassage, så vi kunne afløse hinanden. Solveig ringede 112 og nu kørte systemet. Det virkede bare, som vi havde øvet os.

3 kommentarer til “Kiropraktisk klinik Sæby vil gerne sige tak” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Kiropraktisk klinik Sæby vil gerne sige tak”

 • kai lykke sørensen

  stor respekt til jer alle på klinikken giv jer selv et stort skulder klap i fortjener det stolt af jer

 • John vintervad Christensen

  Super flot indsats af alle, dejligt at alle træder til, når det virkelig gælder.

 • Else Marie Christensen

  Det er så fantastisk som vores system virker omkring os, når der sker ulykker og en borger har brug for hurtig hjælp.
  Min mand faldt om her hjemme på Sønderstrand 11,2.tv. Søndag d. 10. januar.
  Han lå blødende efter fald og uden bevidsthed, da jeg kom op, efter en kort tur ude. Jeg fik kaldt 112, hvorefter vi fik hjælp fra så mange kompetente hjælpere. Opkaldet til 112 hjalp løbende mig, min søn og tilkaldt nabo med at gøre det rigtige overfor min mand. Der gik ikke lang tid, før der kom hjælp af flere dygtige hjerteløbere, der tog over med opgaverne omkring min mand, indtil akut læge og ambulance mandskab stødte til. En overgang var der en del hjerteløbere her i lejligheden, men så snart de så, at der var hjælp nok, gik de meget stille og roligt igen. Der var overblik, der var hjerteløbere der virkelig tog ansvar og hjalp mig i en forfærdelig situation som nærmeste pårørende. Jeg var naturligvis meget chokeret over hændelsen.
  Jeg vil gerne sende en store tak til alle, der hjalp os. Hjælpen kom da vi havde mest brug for det.
  Tak til alle!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kiropraktisk klinik Sæby vil gerne sige tak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER