Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu til Vendsyssel Håndbold

Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu til Vendsyssel Håndbold

11. februar 2021 - kl. 16:30 - af

Vendsyssel Håndbold takker dem for nogle gode år i Vendsyssel trøjen, hvor Cecilie og Ida har bidraget med en god og ihærdig indsats, både på og udenfor banen.

– Jeg har valgt efter ca. 3,5 år i Vendsyssel Håndbold at stoppe i klubben til sommer. Jeg har været i klubben siden jeg var 17 år gammel og har derfor lært utroligt meget. Jeg har været super glad for min tid i Veha og det bliver svært at forlade klubben, og alle menneskerne omkring den. Heldigvis har jeg stadig nogle kampe tilbage i Veha trøjen, hvor jeg vil kæmpe sammen med resten af holdet, udtaler Cecilie.

– Jeg har været glad for min tid i Vendsyssel Håndbold og jeg har haft det rigtig godt med pigerne på holdet. Jeg har valgt at søge nye udfordringer til sommer, men først skal sæsonen i Vendsyssel selvfølgelig afsluttes på bedste vis, fortæller Ida.

Vendsyssel Håndbold ser frem til at se Cecilie og Ida i Vendsyssel trøjen i de resterende kampe og ønsker dem alt held og lykke fremover!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cecilie Termansen og Ida Andersen siger tak for nu til Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER