Julekirkekoncert med Kurt Ravn i Sæby Kirke

Julekirkekoncert med Kurt Ravn i Sæby Kirke

10. februar 2021 - kl. 7:30 - af

Det er med stor glæde at Lions Club Sæby kan informere om, at den aflyste Julekirkekoncert med Kurt Ravn den 1. december 2020 er flyttet til onsdag den 1. december 2021 i Sæby Kirke, fortæller Vagn Kraglund fra Lions Club.

– Vi har haft et supergodt samarbejde med Kurt Ravn og hans impresario, som indebærer at Julekirkekoncerten i Sæby Kirke med Kurt Ravn – der sidste år blev aflyst grundet Corona – er flyttet nøjagtigt et år.

Alle billetter som er solgt til den aflyste koncert i 2020, er gældende til koncerten den 1. december 2021 kl. 19.30. De få billetter, der ikke er solgt til koncerten vil blive solgt fra den 1. september 2021.

Såvel Kurt Ravn som Lions Club glæder sig rigtig meget til koncerten – og til at byde alle de koncertgæster velkommen i 2021, som måtte skubbe Julekirkekoncert oplevelsen med Kurt Ravn ét år, siger Vagn Kraglund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekirkekoncert med Kurt Ravn i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER