Villa med 4 værelser – beliggende i centrum af Sæby

Villa med 4 værelser – beliggende i centrum af Sæby

8. februar 2021 - kl. 11:37 - af

Home Sæby: En charmerende villa, der er delvis renoveret – nordisk indretning med nye og originale elementer.

I attraktivt område i hjertet af Sæbys centrum, er denne villa med 4 værelser placeret. Der er kort afstand til byliv, indkøb, havn og skole.

Villaen er fra 1962, men er delvis renoveret og fremstår med et moderne stilindtryk, der er en kombination af nye og originale elementer, som giver villaen charme.

I bydes velkommen af enten fordør eller bryggers. Der er i bryggers god plads til indretning af et funktionelt rum med plads til vaskefaciliteter og overtøj/fodtøj. Herefter har du lille fordelingsgang med adgang til stuen, køkken og rummeligt nedsænket viktualierum. Stuen har et skønt lysindfald og signalere hygge og hjerterum med det afslebne gulv samt hvide vægge og lofter. Der er plads til både spisebords- og sofahyggeafdeling og så er der udgang til vestvendt terrassen.

Køkkenet er fra 2017 og er indrettet med sorte skabselementer og hvid bordplade, samt med halvvæg til spisekrogen. Alle hvidevarer i køkkenet er også fra 2017. Fra køkkenet er der adgang til husets første værelse, og fordelingsgangen der giver adgang til de øvrige tre værelser, samt forgang og badeværelse. Alle værelser har en god størrelse, fremstår lyse – I to værelser er der integrerede skabe. Badeværelset har bruseniche, toilet og skabsarrangement med vask. Der er desuden rummelig forgang med god plads til at byde gæsterne ind.

Huset har hvidmalede trælofter, hvide vægge, og trægulve. Der er endvidere fliser i bryggers, forgang og badeværelse. Huset har originale indvendige døre og det giver i samspil med det oprindelig gulv et hyggeligt og varmt pift til den moderne indretning.

Der er carport til huset, samt 40 m2 muret udhus til opbevaring. En stor del af døre og vinduer i huset er udskiftet i 2017. Huset er vandskuret og hvidmalet, hvilket giver et moderne look. På den skønne vinkelterrasse kan man nyde solen fra tidlig forår til sen efterår i læ af mur og beplantning og helt uden indblik fra naboer. Huset er placeret for enden af en blind vej, hvor der kommer meget få biler og på en mindre grund, der er nem og vedligeholde.

Søger I en villa, der er centralt beliggende, med mange værelser og nordisk indretning kombineret med gammel og nyt, så er denne villa bestemt et besøg værd.

Adresse: Chr. Pedersensvej 36, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/chr_pedersensvej_36_8100000447.aspx

Pris: 1.415.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.893

Energiklasse: D

Boligareal: 149 m2

Grundareal: 717 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa med 4 værelser - beliggende i centrum af Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER