Frederikshavn Handelsskole byder velkommen til endnu et virtuelt Åbent Hus

Frederikshavn Handelsskole byder velkommen til endnu et virtuelt Åbent Hus

8. februar 2021 - kl. 7:00 - af

Kom til virtuelt Åbent Hus hos Frederikshavn Handelsskole og kom et skridt nærmere dit uddannelsesvalg. Onsdag d. 17. februar slår Handelsskolen de virtuelle døre op for dig, der kunne tænke dig at få en fornemmelse af skolen og en snak med en studievejleder.

Klokken 16:00 starter vi med LIVE rundvisning via Facebook. Vores studievejleder, Rikke Wagner Gundestrup, vil vise dig skolens faciliteter og du vil få en fornemmelse af Frederikshavn Handelsskole. Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du skal blot tilmelde dig begivenheden på Frederikshavn Handelsskoles egen Facebook https://llk.dk/le61up

Du vil også få mulighed for efterfølgende at blive ringet op af en studievejleder, som vil fortælle dig om Frederikshavn Handelsskole, studieretninger, efterfølgende muligheder osv. Det eneste det kræver er, at man tilmelder sig via Frederikshavn Handelsskoles hjemmeside https://www.fhavnhs.dk/åbent-hus/ – her udfylder man en formular, hvor man vælger et tidspunkt. Derefter kontakter skolen eleven via mail, hvor man får bekræftet tidspunktet, som man bliver ringet op på. Med mailen følger mere information om Frederikshavn Handelsskole, bl.a. i form af videoer med elever, undervisere og studievejledere.

Interesserede kan allerede nu få information om skolen og vores aktiviteter på www.fhavnhs.dk .

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole byder velkommen til endnu et virtuelt Åbent Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER