Spændende indflytningsklar villa i hjertet af Sæby

Spændende indflytningsklar villa i hjertet af Sæby

7. februar 2021 - kl. 11:00 - af

EDC Lars Jensen: Leder I efter en bolig, som kan indfri selv de største forventninger, så vil vi med glæde præsentere jer for Kildevej 5. Her får I en villa, der på én gang både er rummelig, hyggelig og elegant. Hvor den gode beliggenhed en kilometer fra bykernen kun overgås af, at I kommer til at bo i de mest fantastiske omgivelser tæt på Sæbygård Skov og en af Nordjyllands bedste badestrande.

Selvom beliggenhedens helt store force er skovens og strandens nærhed, så er det også rart med daglige nødvendigheder ved hånden, så indkøbene ikke bliver en unødvendig tidsrøver. Sæbys hyggelige bymidte summer af liv i særligt sommerhalvåret, hvor turister besøger kysten fra nær og fjern, og I kan glæde jer over, at I nemt kan vælge kulturtilbuddene til og fra efter humør. Frederikshavn og Aalborg nås nemt via E45, så beliggenheden er også pendlervenlig.

Udefra fremtræder villaen særdeles smuk med sin hvide facade, der komplementeres flot af det sorte listetagpap og de vedligeholdelsesfrie træ/alu. vinduer. Villaen i 2 plan er opført i 1945 – en stærk og solid grundmuret villa, der i 2013 gennemgik en gennemgribende renovering, så den i dag står snorlige og indflytningsklar. Ikke nok med at der er taget hånd om alle de synlige forbedringer – det bedste er næsten de ting I ikke kan se. Alle rum opvarmes ved behagelig gulvvarme, dertil kommer energiforbedringer som ekstra isolering af både lofter og gulve, hulmursisolering samt energivenlige vinduer. Den gennemførte opgradering af huset understreges af en flot rød tråd i materialevalget.

De 192 pragtfulde og velindrettede etagemeter udfolder sig med flere store vinduespartier, så lyset smukt inviteres ind i boligen. Lyset fornemmes især i boligens hjerte – det store moderne køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her spiller det smukke hvide HTH-køkken flot sammen med de vandskurede hvide vægge, de elegante italienske marmorklinker der er et gennemgående tema i hele huset samt akustiklofterne i gips. Her er der god plads til hele familien og brændeovnen er leveringsdygtig i ægte hjemlig hygge. Boligen rummer desuden 2 gode værelser, hvoraf det ene med skabe samt pænt lyst badeværelse. Kælderen rummer endnu et dejligt lyst badeværelse, der praktisk bidrager til et gnidningsfrit familieliv samt 6 fantastiske disponible rum, der rummer et utal af muligheder.

Tilbagetrukket fra vejen i helt private omgivelser finder I et lækkert udemiljø, hvor det særligt er det store terrassemiljø, som følger husets sydvendte facade, der løber med opmærksomheden. Er I til hjemmeavlede tomater og andre grøntsager, har I også her muligheden, da der både findes drivhus og plantekasser.

Velkommen til et populært kvarter i hjertet af dejlige Sæby.

Adresse: Kildevej 5, 9300 Sæby

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/kildevej-5/?sagsnr=93005541

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005541

Type:  Villa

Boligareal: 96 m2

Grundareal: 820 m2

Rum:  3

Værelser: 2

Antal plan: 2

Byggeår: 1945

Pris: 2.498.000 kr.

Ejerudgifter: 1.982 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende indflytningsklar villa i hjertet af Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER