Efterskoler samlede flere hundrede tusinde kroner ind

Forstander Andreas Ingerslev Larsen

Efterskoler samlede flere hundrede tusinde kroner ind

7. februar 2021 - kl. 9:55 - af

Fire efterskoler i Nordjylland har samlet penge ind til Danmarks Indsamlingen, og fra Stidsholt – Nordjyllands Idrætshøjskole lyder det, at de i alt har indsamlet 149.723,50 kr., som skolen så rundede op til 150.000

Det blev til hele 325.000 kr. i alt, da elever og lærere fra Stidsholt – Nordjyllands Idrætshøjskole, Aabybro Efterskole, Ryå Efterskole og Ingstrup Efterskole torsdag den 4. februar løb, travede, hoppede og sprang for at samle penge ind til børn, som har det svært, især her under corona krisen.

Danmarks Indsamlingen i 2021 går til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen, til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad, til krigsramte og forældreløse børn og unge, som har ekstra brug for beskyttelse og omsorg og til alle de børn, som langsomt mister håbet om en bedre fremtid, fordi deres skole er lukket på ubestemt tid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterskoler samlede flere hundrede tusinde kroner ind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER