Velholdt villa med stor garage i Dybvad

Velholdt villa med stor garage i Dybvad

6. februar 2021 - kl. 5:30 - af

Nybolig Sæby: Dybvad ligger med få kilometer til motorvejen mellem Frederikshavn og Ålborg, og ca. 10 kilometer sydvest for Sæby. Byen har flere indkøbsmuligheder, skole og flere gode industrivirksomheder. Byen har idrætshallen og det flotte anlæg omkring søen med flere lokale arrangementer.

Huset ligger på en 2.011 m2 stor grund i udkanten af byen. På grunden er der opført en stor dobbelt garage, som sælger bruger som værksted og der er god plads til både biler og motorcykler. Ud over garagerne, er der også en carport og flere gode udhuse. Der er installeret solceller på taget af garagen, og dobbelte porte, heraf en el-port. Gårdspladsen er grusbelagt og der er god plads til flere biler.

Huset fremstår i rigtig fin stand, og det er en fornøjelse at fremvise alle detaljerne til mulige interesserede. Huset har en høj kælder, som er særdeles brugbar. Den indeholder bryggers og 3 disponible rum. På stueplan er der en stor entre med trappe til 1. sal og til kælderen.
Der er også indgang til huset fra bagdøren samt kælderindgangen. Køkkenet ligger åbent op til spisestuen, som har træpille brændeovn og udgang til stor hævet terrasse. Fra spisestuen er der adgang til stuen via dobbeltdøre. Der er også blevet plads til et værelse på stueplan samt et stort badeværelse og et viktualierum. På 1. sal er der badeværelse med karbad, stort soveværelse og to gode værelser, det ene med walk-in skab. Der er installeret centralstøvsuger i hele huset og væggene er efterisoleret (hulmursisoleret).
Huset har fået et flot B i energimærke, som bevis på den gode stand det er i. Der er indlagt fibernet.

Her får man et super fint hus, som er lige til at flytte ind i – til fornuftige penge. Ring til os på tlf. 98 40 12 00, så finder vi en tid til som passer for jer, til at se huset.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9352/aalborgvej/105085/933252

Sag nr.: 933252

Adresse: Ålborgvej 403, 9352 Dybvad

Kontant pris: Kr. 848.000, –

Udbetaling: Kr. 45.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.279, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 3.375,-/2.991,-

Bolig areal: 167/90 m2

Grund: 2.011 m2

Stue/vær.: 2/4

Opført: 1938

Energimærke: B

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt villa med stor garage i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER