Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke er aflyst – og så alligevel ikke helt

Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke er aflyst – og så alligevel ikke helt

2. februar 2021 - kl. 9:34 - af

På onsdag d. 3. februar skulle der have været spaghettigudstjeneste og efterfølgende fællesspisning. Men det kan ikke lade sig gøre med de nuværende coronarestriktioner, da man hverken kan synge eller spise sammen.

I stedet har nogle af medarbejderne holdt en gudstjeneste, som bliver lagt ud på kirkens hjemmeside. Den vil have nogle af de samme træk som spaghettigudstjenesterne plejer at have, og altså særligt målrettet til yngre børn.

Det planlagte tema ”uden vand intet liv” vil være det samme og videoen vil være tilgængelig på hjemmesiden fra om eftermiddagen onsdag. Så kan man jo holde spaghettigudstjeneste derhjemme.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke er aflyst – og så alligevel ikke helt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER