Vedligeholdelsesfrit sommerhus i fantastiske rammer i Lyngså!

Vedligeholdelsesfrit sommerhus i fantastiske rammer i Lyngså!

31. januar 2021 - kl. 5:30 - af

EDC Lars Jensen: Velkommen til Birthesvej 16 et charmerende fritidshus beliggende tæt på god og børnevenlig strand. Grunden er udlagt med græs, så her er der virkelig lagt op til boldspil og leg for alle generationer af familien. Til huset er der flere skønne terrasser hvoraf den ene er delvist overdækket, så her har I mulighed for at nyde solen hele dagen i samvær med venner og familie.

Ikke langt fra huset ligger en af de bedste og mest børnevenlige badestrande på den milde østkyst, hvor der er særdeles gode muligheder for strandfiskeri. Den nærliggende “Professorens Plantage” er en naturperle og byder på gode muligheder for trave, gå og cykelture tillige kan de naturinteresserede glæde sig over vildtreservatet “Stensnæs”. Den hyggelige købstad Sæby ligger knap 9 km. herfra, hvor der findes gode spisesteder, hyggelige gader hvor flere kunsthåndværkere har arbejdende værksteder, skønne specialbutikker og ikke mindst et aktivt og spændende havnemiljø.

Velkommen indenfor i dette dejlige fritidshus der fremtræder særdeles hyggeligt og vedligeholdelsesfrit. En lys entré byder jer velkommen; herfra er der adgang til et stort soveværelse, badeværelse samt fritidshuset hjerte, et dejligt stort og lyst køkkenalrum. Brændeovnen i køkken/alrummet sikrer den gode sommerhusstemning til de sene aftentimer. Fra køkken/alrummet er der adgang til et soveværelse, samt en delvist overdækket terrasse. Til sommerhuset er et dejligt anneks, som er bygget i samme stil som sommerhuset, heri finder i en stue, et godt værelse, samt et badeværelse med sauna. Inden I kører hjemmefra til jeres nye sommerhus, kan i med fordel tænde for varmepumpen, så der allerede er en god temperatur, når i træder indenfor i dette dejlige sommerhus.

Hvis I er til lange morgener, hvor I kan vågne i takt med solens rolige løft over horisonten og måske en morgendukkert inden kaffen – og én til i løbet af eftermiddagen. Så er dette fritidshus syd for Sæby netop sådan et fristed, hvor de skønne omgivelser, det charmerende sommerhus og den korte vej til vandet spiller sammen om at give jer de bedste rammer om ferierne og fritiden.

Drømmer i om et sommerhus med gåafstand til stranden og som allerede står indflytningsklart, hvor I kan samle energi til den travle hverdag – så vil vi glæde os til at vise jer Birthesvej 16 frem for jer.

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/birthesvej-16/?sagsnr=93005443

Adresse: Birthesvej 16, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005443

Type:  Fritidshus

Boligareal: 99 m2

Grundareal: 1.299 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1965

Pris: 1.198.000 kr.

Ejerudgifter: 1.523 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vedligeholdelsesfrit sommerhus i fantastiske rammer i Lyngså!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER