Covid-19: Der testes igen i Sæby

Covid-19: Der testes igen i Sæby

31. januar 2021 - kl. 7:11 - af

Et vigtigt led i bekæmpelsen af epidemien er en massiv testindsats, så smittekæder hurtigt kan findes og brydes.

– Vi så det i november, da nordjyderne lod sig masseteste: Smitten faldt drastisk. Kombinationen af test og overholdelse af gældende restriktioner er et supervåben. Med den engelske variant af coronavirus, som lurer i kulissen, er det igen vigtigere end nogensinde, at alle smittekæder brydes hurtigt, siger regionrådsformand Ulla Astman (S).

Hun bakkes op af borgmestrene i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg, der gerne deler samme budskab.

– Vi skal bruge testkapaciteten. Der er masser af ledige tider og muligheder for at lade sig teste. Det er vigtigt, og vi opfordrer nordjyderne til at gøre brug af tilbuddene – og gerne ugentligt hvis man arbejder et sted, hvor man er i kontakt med andre mennesker, siger formand for Nordjyllands Kommunekontaktråd, Arne Boelt (A) og næstformand Mogens Christen Gade (V) på vegne af de 11 nordjyske kommuner.

Der er mulighed for at lade sig teste i alle nordjyske kommuner ved at bestille tid på coronaprover.dk. Her får man foretaget den meget præcise PCR-test, der foregår ved halspodning. De fleste kan forvente svar via sundhed.dk indenfor 24 timer.

Flere ledige tider i Sæby
Der testes igen på tirsdag d. 2. februar kl. 9-17, i Sæby Sundhedshus, Stygge Krumpens Vej 4, Sæby.

Husk at bestille tid på coronaprover.dk, og husk mundbind til køen.

Se mere om test på https://rn.dk/coronatest

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Covid-19: Der testes igen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER