Nybolig Sæby: Flot et plans hus i sydbyen

Nybolig Sæby: Flot et plans hus i sydbyen

30. januar 2021 - kl. 5:30 - af

Sæbys sydlige bydel er et attraktivt kvarter at bo i for familier i alle aldre, for den har så meget at byde på. Der er stisystemer, der forbinder kvarteret med kort afstand til Sæby Syd skolen, daginstitution, Nordjyllandshallen med boldbaner og andre fritidsaktiviteter, Sæby Torv byder det på liv og glade dage om sommeren og her kan man shoppe alt fra diverse tøjbutikker, chokoladebutik til Matas. Er man mere til den friske natur, så er der gåafstand til Kattegat, Gybels Plantage og hundeskoven.

Velkommen til Hattemagervej 16, hvor dette hyggelige hus ligger og velkommen i en fin carport, hvor bilen kan stå i læ for vejr og vind. Der er gode terrasser i mahognitræ mod alle verdenshjørner, der delvis er overdækket med fjernstyret markise. Haven er nem at holde, da den er udlagt som græs, så der er masser af plads til boldspil, gyngestativet eller køkkenhaven. I haven er der også et udhus med plads til både haveredskaber og værksted for handymanden.

Indenfor kommer man ind i en lys baggang med skabsarrangement med vaskemaskine og tørretumbler, lyst klinkegulv med gulvvarme. Videre ind kommer den hyggelige spiseplads, hvor der er åbent til køkkenet og stuen. Køkkenet med elementer i hvid højglans og med masser af bordplads til at tilberede måltiderne. Fra spisepladsen er der åbent til opholdsstuen, som også har udgang til terrasse og have. I den anden ende af huset ligger soveværelset, 2 fine værelser, tidsløst badeværelse med klinker, gulvvarme og stor bruseniche og entreen, som ikke benyttes.

Huset er pænt, velholdt, uden spildplads og lige til at flytte ind i – vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/hattemagervej/105085/933477

Sag nr.: 933477

Adresse: Hattemagervej 16, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.545.000, –

Udbetaling: Kr. 80.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.681,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.103,-/5.412,-

Bolig areal: 116 m2

Grund: 836 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1973

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot et plans hus i sydbyen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER