Mindeord: En kæmpe har forladt os

Mindeord: En kæmpe har forladt os

28. januar 2021 - kl. 14:54 - af

Byrådsmedlem Jens Hedegaard Kristensen, Haldbjerg/Vangen fik 28 . januar 2021 fred efter lang tids sygdom. Han blev 77 år gammel.
Jens Hedegaard var pensionist efter mange i Søværnet – sidst som værkstedsmester.
Jens Hedegaard har været medlem af byrådet i 26 år først som CD’er og de sidste mange år som Socialdemokrat.
Jens arbejdede primært med plan-, teknik- og forsyningsområderne, hvor han også har været formand. Jens var meget vellidt og respekteret af folkene på Materielgården i hans rolle som formand for Teknisk udvalg.
Selv om det tekniske område nok mest interesserede Jens, havde han afgjort også øje for det sociale område og var optaget af, at andre havde det godt.

Jens Hedegaard var meget engageret i udviklingen af kommunen og kæmpede bravt. Til gruppemøder kunne vi opleve Jens banke i bordet og tale højt, men det var altid fulgt af hans underfundige humor. Jens (også kaldet Han elefanten)talte f.eks. byrådssager igennem med sin hund for, “den var både klogere at sparre med og bedre til at holde på en hemmelighed end mennesker” som Jens sagde. Personligt kender jeg Jens som en mand, der ikke var bange for at sige sin ærlige mening, og en mand der i kommunale sammenhænge var respekt for grundet hans ordentlighed og grundighed. Jens var fuld af skæg og ballade, og man kunne opleve at få mails fra både katte, hunde og nordkoreanske nyhedsoplæsere, når noget skulle siges til en – mindre direkte.
Jens blev for nogle år siden ramt af alvorlig sygdom, og de sidste mange måneder havde Jens orlov fra byrådsarbejdet.
Jens var gift med Lillian, der døde af pludselig sygdom for nogle år siden. Jens efterlader børn og børnebørn.
Jens vil blive savnet.
Æret være hans minde.

Borgmester
Birgit S. Hansen
Frederikshavn Kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord: En kæmpe har forladt os' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER