Efterskole ved Stidsholt deltager i Danmarks Indsamling

Forstander Andreas Ingerslev Larsen

Efterskole ved Stidsholt deltager i Danmarks Indsamling

28. januar 2021 - kl. 0:23 - af

Danmarks Indsamling 2021 kalder på danskernes store hjerte til fordel for coronakrisens børn. Dér, hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem.

Hjælpen i år går til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. Til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad. Til krigsramte og forældrelæse børn og unge, som har ekstra brug for beskyttelse og omsorg. Og til alle de børn, som langsomt mister håbet om en bedre fremtid, fordi deres skole er lukket på ubestemt tid.

En række efterskoler deltager i indsamlingen – også i Nordjylland – heriblandt Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt.

Forstander Andreas Larsen oplyser til Sæby Avis, at der kommer til at foregå en række forskellige tiltag.
”Torsdag den 4. februar afvikler vi således et sponsorløb i tidsrummet kl. 10-12, hvor deltagende elever og ansatte løber eller går for at tjene penge til det gode formål. Nordjyske Bank og Stidsholt støtter hver med 2 kr. pr. kilometer til alle elever og lærere på Stidsholt, så det er bare med at komme ud at røre sig, og hvis vi kommer op på 1000 km samlet, er der kagemand til eleverne, når skolen starter op igen. Løbet foregår under devisen ”Vi løber sammen – hver for sig.”

Desuden afvikler skolen et amerikansk lotteri.
Selve indsamlingsshowet løber over skærmen på DR1 lørdag den 6. februar.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterskole ved Stidsholt deltager i Danmarks Indsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER